Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161843
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από την κρεπάλη της Κυριακής του Πάσχα είπα να κάψω καμιά θερμίδα με τον αγαπημένο μου τρόπο. Είχα καιρό στην λίστα μου την Σιμόνα μιας και διάβαζα πολύ καλά λόγια στο Forum.
Την Σιμόνα υποθέτω την ξέρετε οι περισσότεροι έχει και φωτογραφίες στο Forum. Εμένα αυτό που με εντυπωσίασε εμφανισιακά είναι το κωλαράκι της που είναι για φίλημα αλλά και το δέρμα της. Χαίρεσαι να την χαϊδεύεις. Τρομερά απαλό!

Πέρασα στο δωμάτιο για τζακούζι, μετά από αναμονή 1 ώρας και κάτι ψηλά...(η τσατσά δεν ανέφερε ότι έχει η κοπέλα πελάτη με πρόγραμμα 2 εκτονώσεων) ήρθε και σε μένα το μωρό.
Χαιρετούρες και ευχές και βουρ στο νερό. Φιλάκια πεταχτά ωραίο τρίψιμο του Maniac πάνω στα Perky βυζάκια της και υποβρύχια πίπα όπου μπορώ να πω ότι είναι τεράστια μαστόρισσα! Πνιγότανε, έφτυνε...τα πάντα όλα.

Στα του κρεβατιού όμως κάτι με χάλασε. Ενώ η κοπέλα προσπαθεί τρομερά να σε ικανοποιήσει κάνει ότι στάσεις θες και έχει αντοχές αυτή η ρουφιάνα η χημεία μας δεν ταίριαξε με αποτέλεσμα να φύγω με μια γλυκόπικρη γεύση. Καταπληκτική πίπα, τεράστιες αντοχές αλλά δύσκολα θα ξαναπήγαινα.

ΥΓ. όταν έχει βάρδια η Σιμόνα θα πρότεινα στην διεύθυνση να αφήνει το χειριστήριο της τηλεόρασης στα δωμάτια να βλέπουμε τίποτα να περνάει και η ώρα πιο ευχάριστα Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Spacelordmf
Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού