Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177084
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφού έχω μπλέξει μέ ένα γκομενάκι που μου βγήκε θεούσα και με κρατάει σε νηστεία τον τελευταίο καιρό,το έριξα στα στούντιο και'γω.Ας πρόσεχα ο μαλάκας.
Ε,και όταν βλέπω στο σάϊτ να αναβοσβήνουν κολαράκια και βυζάκια,δεξιά και αριστερά,για όλα τα γούστα,μου ήταν δύσκολο να μην ξανά αμαρτήσω.
Τι να πει κανείς για αυτήν την γυναικάρα?Θα έμπαινα κατευθείαν στο δωμάτιο πριν καλά καλά την δω,αλλά ευτυχώς κρατήθηκα και πολύ καλά έκανα.Η εμφάνιση της στο σαλονι είναι το κάτι άλλο.Με την κάθε της λάγνα κίνηση,τι περπάτημα είναι αυτό,είναι σαν να σου λέει "εγώ είμαι η Σονια"!
Η αναμονή στο δωμάτιο με καύλωνε ολοένα και περισσότερο και όταν μπήκε ήμουν πανέτοιμος.Μετά από μερικά προπαίγνια άρχισε ένα απίστευτο σόλο κλαρίνο έχοντας μάλιστα πάρει στάση για 69.Καλά,ψάρωσα τελείως αφου δεν είχα παρει αυτό το πρόγραμμα και σαν μαλάκας χάζευα το μουνί της.Άρχισα να το χαϊδεύω και'γω και μόλις υγράνθηκε λιγάκι ανέβηκε από πάνω μου και ξεκίνησε μια καβαλαρία που θα ζήλευαν πολλές πορνοστάρ.Μετά από λίγο γυρίσαμε στα τέσσερα πισοκολητό.Διάθεση και συμμετοχή κορυφαία και χωρίς πολύ μπλα μπλα.Όπως μ' αρέσει!
Για την βαθμολογία που δεν μπορώ να βάλω 10 παντού,συγχωρήστε με.

Άντε και τέρμα η νηστεία από βδομάδα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού