Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288335
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ξαναγυρισε η Μπαρμπι, πιο δυναμικη απο ποτε! Εμφανισιακα κινειται στα παλια επιπεδα μονο που εχει παρει καποια κιλακια αλλα με τετοια κορμαρα δεν της φαινονται. MILF απο τα λιγα με υψος κοντα στο 1.80, ποδαρες ατελειωτες, στηθος και κωλο που ειναι αξιοπροσεκτα και σωμα που παλιοτερα θα ηταν αθλητικο αλλα τωρα παρουσιαζει μια μικρη χαλαρωση. Παρολα αυτα παραμενει επιβλητικη. Τα μακρια μαυρα μαλια της ειναι το πιο γοητευτικο σημειο επανω της τα οποια μαζευει προς τα πισω καθε φορα που θα θελησει να ασχοληθει με τους ορχεις σου. Στη συμμετοχη ομως δεν παιζεται! Με αριστα το 10 θα εβαζα 12 γιατι ειναι εξαιρετικα θερμη στο σεξ και απολαμβανει αυτο που ζει. Ειδικα οταν κλεινει τα ματια και σε τραβαει πανω της ειναι κατι που μονο σαν εμπειρια το νιωθεις.

Μεταμεσονυχτια τσαρκα λοιπον και μου ανοιγει ο γνωστος κοντουλης τσατσος, κατι αναμεσα σε Σπυρο Μπιμπιλα και Βασιλειο Κωστετσο αλλα στο πιο ναζιαρικο. Καλος τυπακος ομως. "Περασε αγορι μου, τη Βαρβαρα εχουμε, τη ξερεις?" Απαντησα καταφατικα παιρνοντας το απλο προγραμμα και περασα γρηγορα για να μην αποκτησουμε πολλες οικειοτητες. Κοσμος εκεινη την ωρα δεν υπηρχε οποτε θα ειμασταν πιο ανετα. Μπαινει, χαιρετιομαστε και ξαπλωνει διπλα μου. Ωραια αισθηση αυτη να εισαι αγκαλιασμενος με τη Βαρβαρα χωρις να εχεις αγχος η βιασυνη. Ολα ερχονται φυσικα και αβιαστα. Κουβεντουλα, παραλληλα με φιλακια απο μερους της στο στηθος μου και χαιδεμα στην ευαισθητη περιοχη. Ξεκιναει μασαζ(!) στην πλατη μου εκπληζοντας με ευχαριστα. Απλωνει το λαδι και αρχιζει ενα απαλο τριψιμο. Αφου με χαλαρωσε αρκετα, ξεκινησε το στοματικο. Πρωτα γλειψιμο στους ορχεις με πολυ αριστοτεχνικο τροπο και περασμα προφυλακτικου για την συνεχεια. Βαθυ με χτυπηματα της γλωσσας στον κορμο και πουτσοσκαμπιλα στα μαγουλα της καθως και τριψιμο του κεφαλιου πανω σε αυτα. Αυτο συνεχιστηκε για αρκετη ωρα και υστερα ασχοληθηκα και εγω με την μουναρα της οπως της αρεσει να τη λεει. Συνεχεια με ιεραποστολικο και εκει αρχιζει η μαγεια. Κλεινει τα ματια και αφηνεται σημαδι οτι το απολαμβανει. Ταυτοχρονα με τραβαγε μεσα της με απαλες, αποφασιστηκες και ακρως ερεθιστικες κινησεις. Κρατησα οσο μπορουσα αλλα καποια στιγμη ηρθε το τελος. Αγκαλιτσα χωρις να σηκωθει και παραμειναμε για λιγο ετσι. Δεν σταματησε να με φιλα εχοντας το κεφαλι της πανω στο στηθος μου. Τελεια αισθηση...

Αποχωρηση απο το δωματιο εχοντας κατσει αρκετα. Μεγαλη ανεση χρονου. Σημαδι κατατεθεν της Βαρβαρας η οποια δεν δειχνει να την νοιαζει η ωρα. Με περιμενε ο τσατσος και πολυ γλυκα μου χαμογελασε και με ρωτησε αν περασα καλα. "Ευτυχως οχι μαζι σου..." ΘΑ του ελεγα αλλα προτιμησα να μην τον στεναχωρησω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
vaglis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
20
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού