Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403474
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χωρίς να νιώθω ότι υπερβάλλω θεωρώ τη Βαλεντίνα βασίλισσα του χώρου. Πώς αλλοιώς θα ήταν το στανταρ μου? Μάλιστα χάρη σε αυτή ξεκίνησα να γράφω κριτικές –το άξιζε- και αφού την είχα ήδη επισκεφτεί πολλές φορές. Όμως, επειδή ήταν η πρώτη μου κριτική (τότε), αν και ενθουσιώδης και πολύ καλή δεν μού επέτρεπε το σύστημα να βάλω το βαθμό 10 που επιθυμούσα τότε. Η σημερινή λοιπόν επιχειρεί να «αποκαταστήσει» την τότε ακούσια αδικία και να τη βαθμολογήσει με 10 (συμμετοχή, διάθεση, υπηρεσίες, εμφάνιση, ...., όλα).

Νομίζω οι περισσότερες αν όχι όλες οι κριτικές που έχω κατά καιρούς διαβάσει για την κοπέλα ήταν καλές. Και η σημερινή δική μου επίσης. Με την Βασίλισσα δεν βαριέμαι ποτέ. Αυτή τη φορά το αποφάσισα ξαφνικά να την επισκεφτώ, έκανα ντουζ και ξεκίνησα για τη Β19. Απλό πρόγραμμα & γρηγορο ντουζάκι και στην Β19 (σχολαστικός με τα επίμαχα σημεία). Μπήκε στο δωμάτιο δυναμικά όπως πάντα. Αυτή η γυναίκα σε κάνει να σηκωθείς όρθιος, & να κάνεις πέρα να περάσει. Καλωσόρισμα. Πρόσφατα είχα πολλές σκοτούρες και άγχος & είχα ψιλοαραιώσει το σπορ. Το λέω και αναλαμβάνει πρωτοβουλία και δυνατή δράση ενώ εγώ έχω μικρή ενεργητικότητα σε αντίθεση με το συνηθισμένο στυλ μου. Με το στόμα και τη γλώσσα της μού κάνει εξαιρετική περιποίηση σε κορμό και σακκούλι με εμένα ανάσκελα. Σταματάει ενίοτε και χαϊδεύει με τα στήθια της τον κορμό. Τα προκαταρκτικά διήρκεσαν και δεν ήταν φευγαλέα. Ο ICCAROS άνοιξε διάπλατα φτερά. Μού βάζει σκουφί. Μού περιποιείται στήθος-ρόγες. Θέλω να ασχοληθώ με τα λατρευτά της στήθη και ρόγες, και έτσι αλλάζουμε θέσεις. Έχω αυτή τη γυναικάρα μπροστά μου και να χάσω την ευκαιρία? Μια που όλα είναι έτοιμα, συνεχίζω με ιεραποστολικό. Ταυτόχρονα περιποιούμαι τα στήθη, ρόγες, λαιμό, & μάγουλα της, και εκείνη τα αυτιά, μάγουλα, & λαιμό μου. Λέμε και καμιά κουβέντα κάθε τόσο. Εκείνη παίζει με τα ονειρώδη και λαχταριστά στήθη της. Θέαμα όμορφο, αίσθηση σφικτή από κάτω, γεύσεις, ήχη και μυρωδιές συναρπαστικές. Μετά από διάρκεια και χωρίς βιασύνες, βγαίνω από μέσα της και τής λέω να συνεχίσουμε με ισπανικό που έχω καιρό να το κάνουμε μαζί. Μού απαντάει όπως πάντα «ό,τι θέλεις εσύ» και το εννοεί, θέλει πραγματικά να με ευχαριστήσει. Εκεί ξεκινάμε ένα δυνατό ισπανικό που κράτησε αρκετά (κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως θα έπρεπε το παρατήσω & να ξαναμπώ για να τελειώσω). Εκείνη ανάσκελα εγώ από πάνω να πηγαινοέρχομαι και κάθε τόσο με το στόμα της να με κάνει τούρμπο. Τελειώνω βγάζοντας αρκετή ένταση, και νιώθω πολύ όμορφα για μιά ακόμη φορά. Αποχαιρετισμός με μινι κουβεντούλα. Απίθανη! 7άστερη γυναίκα! Σε κάθε μας συνάντηση μακάρι να μπορούσα να τελειώσω όχι μιά αλλά τρεις φορές (στοματικό, ισπανικό και κλασικό). Από τις εμπειρίες μου μαζί της δηλώνω: άπαιχτη αίσθηση και στις τρεις περιπτώσεις! Βαλεντίνα σ’ευχαριστώ για άλλη μια φορά, και να είσαι πάντα καλά! Την επόμενη φορά θα με τελειώσεις με στοματικό.

Η Ιρίνι στην υποδοχή όπως πάντα άψογη από την αρχή με το ειλικρινές καλωσόρισμα έως τον τελικό αποχαιρετισμό. Ο χώρος (έχω ξαναγράψει) με βολεύει απόλυτα απ’όλες τις απόψεις (λειτουργικά, άνεση, κτλ.). Έχω ξαναγράψει άλλωστε. Μάλλον θέλει σέρβις(?) στην αποχέτευση της ντουζιέρας (μικρή ροή) (ξέχασα να τους το πώ).

Χαίρομαι που αποφάσισα (στο ξαφνικό) να πάω στη Βαλεντίνα και δεν έκανα καμιά βλακεία να πειραματιστώ με κάποια άλλη περίπτωση & να την πατήσω. Ήμουν χάλια και ζωντάνεψα. Ελάχιστες κοπέλες θα μπορούσαν να το πετύχουν. Όλοι έχουμε τις υποκειμενικές μας προτιμήσεις, και ίσως να με θεωρήσει κανείς υπερβολικό, αλλά όσοι είναι δύσπιστοι με αυτά που γράφω δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν για να επιβεβαιώσουν έστω τα αντικειμενικά στοιχεία που αναφέρω στα γραπτά μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού