Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825116
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα
Καταρχήν να πώ οτι οι εμπειρίες μου απο ανάλογους χώρους είναι μηδαμηνές, το site το ήξερα εδω και πάρα πολύ καιρό το χάζευα πολλές φορές ,διάβαζα ανάλογες ιστορίες αλλά ποτέ δεν είχα κάνει τον κόπο να γίνω μέλος.
Τελικά διαβάζοντας και βλέποντας ανοίγει η όρεξη οπότε μπορώ πια και εγώ να πώ την παρθενική μου ιστορία.
Έφτασα το μεσημέρι μόνος και με τρομερό άγχος , η πρόσβαση δύσκολη εξαιτίας της λαικής αγοράς ακριβός απέξω.
Χτήπησα το κουδούνι δειλά δειλά και σπρώχνοντας η βαριά πόρτα άνοιξε.
Ξαφνικά μόλις μπήκα μέσα η έξω ηλιόλουστη ατμόσφαιρα άλλαξε σε πίο ερωτικούς και ατμοσφαιρικούς τόνους του κόκκινου και του πορτοκαλί.
"Καλημέρα σας" και μια ευγενική κυρία εμφανίστηκε στο σαλόνι
"Καθήστε παρακαλώ" και βολέυτηκα στον μεγάλο καναπέ.
Με ενημέρωσε οτι υπήρχαν δύο κοπέλες και αφού τις φώναξε μπροστά μου μία μία μου παρουσιάστηκε.
Και οι δύο τους ήταν πολύ όμορφες και εμφανήσιμες αλλα εγώ κατέληξα αμέσως στην Αλίκη η οποία με τα ξανθά της μαλλιά , το αδύνατο της σώμα και το bikini που την κολάκευε ιδιαίτερα μου τράβηξε αμέσως την προσοχή.
Ύστερα σειρά πήραν τα διάφορα προγράμματα που θα μπορούσα να διαλέξω με κάποια απο τις κοπέλες αλλα εγώ προτίμησα το απλό πρόγραμμα θέλοντας για αρχή και για πρώτη φορά να ξεκινήσω απο τα χαμηλά.
Πλήρωσα λοιπόν και μπήκα στο δωμάτιο όχι πολύ μεγάλο αλλα αρκετά ζεστό και φιλόξενο με πραγματικά τρομερές ανέσεις και κομφόρ.
Βγάζοντας λοιπόν τα ρούχα έκατσα στο κρεββάτι μάλλον αμήχανα και περίμενα, η τηλεόραση έπαιζε μια ερωτική τανία και πού και πού την χάζευα βλέποντας την διάθεση μου να αλλάζει και την προσμονή για το άμεσο μέλλον να μεγαλώνει...
Κια ξαφνικά ακούγοντας πρίν τα βήματα της η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε μπροστά μου το κορίτσι της επιλογής μου.
"Γειασου μωρό μου, τί κανεις?" τα λόγια της και όσο τα έλεγε ερχότανε στη μεριά μου
Ανεβαίνοντας και αυτή στο κρεββάτι έφερε τα χέρια της στο στήθος μου και χαιδεύοντας με ενώ το όμορφο προσωπάκι της ήταν όλο χαμόγελο και νάζι.
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε τόση ζεστασιά και οικιότητα που μου μετέδειδε και τα χέρια μου έφυγαν για να πόδια της ,γιαυτά τα υπέροχα και απαλά της πόδια.
Αυτή όλο και κατέβαζε το χάδι της προς τα κάτω φτάνοντας αργά και βασανιστικά στην επίμαχη περιοχή κάνοντας με ήδη να τρέμω.
Είμουνα πραγματικά τόσο θωλομένος μαζί της απο εκείνο το σημείο και έπειτα που δεν θα ήταν υπερβολή να πώ οτι έχασα την αίσθηση του χώρου και του χρόνου.
Πολύ γλυκά ήρεμα και με πολύ τρυφερότητα έβαλε το στόμα της στη βάλανο και με πάρα πολύ ήρεμες και αισθησιακές κινήσεις συνέχιζε το γλυκό βασανιστήριο της σε εμένα.
Κάπου πρέπει να κατάλαβε οτι είχα χάσει το φώς μου μαζί της έτσι ώστε σιγά σιγά σταμάτησε και απαλά απαλά ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου προτρέποντας με την κίνηση του ματιού της να έρθω απο πάνω της.
Μόλις μπήκα μέσα της αυτή η αίσθηση ήταν το κάτι άλλο , η ζεστασία και η φιλοξενία που ένιωθα σε αυτή την μικρή τρυπούλα μου ξύπναγαν όλα μου τα ένστικτα.
Κάνοντας μου νόημα μου έγνεψε να ξαπλώσω και άλλο πάνω της και φέρνοντας πια τα δύο της πόδια γύρω απο τη μέση μου μου έκανε την όλη προσπάθεια τόσο πιο ωραία και τόσο πιο ερωτική όπως ακριβός ήθελα.
Πρέπει να μέιναμε αρκετή μπορεί και λίγη ώρα έτσι, δεν ξέρω είχα χάσει την αίσθηση μέχρι που φτάνοντας πια στο τέλος μου έκλεισα τα μάτι μου.
Τα συναισθήματα ολοκληρωσης και χαλάρωσης μου εκτινάχθηκαν ακόμα πιο πολύ όταν πια άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα αυτό το sexy μουτράκι να μου χαμογελάει.
Δυστηχώς ο χρόνος μου είχε τελιώσει και ξεκίναγε η αντίστροφη μέτρηση για την φυγή μου.
Αφού με αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο μάγουλο ετοιμάστηκα σιγά σιγά και πέρασα έξω.
όταν βγήκα η κοπέλα δεν ήταν εκεί αλλα η ευγενική κυρία της αρχής η οποία μου ευχήθηκε καλό δρόμο.
Δεν θα ξεχάσω την εμπειρία μου μαζί της αφού πέρασα υπέροχα και την ευχαριστώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού