Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 395 10
Sex Studio 328237
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μιας και ειχα συναντησει την Αντριαννα ηδη μια φορα και δεν προλαβαμε να κανουμε πολλα πολλα καθως τα χοντρα εφυγαν στην διαρκεια της πιπας Εμμμμ αποφασισα να την ξανσυναντησω.

η Αντριαννα ειναι τουμπανο. Ψηλη ξανθο μαλι σγουρο καιεκφυλο προσωπο που θυμιζει την Παολα (την τραγουδιαρα Μεγάλο χαμόγελο) τεραστιες βυζαρες σωμα λαμπαδα και ομορφη κωλαρα ! Φορουσε sexy Μαυρα εσωρουχα. Το προγραμμα που επελεξα ηταν το απλο των 40 ευρω. Οταν μπηκα στο στουντιο η κοπελα μολις ειχε βγει απο συναγωνιστη οποτε δεν χρειαστηκε να περιμενω πολυ !

Μπαινω λοιπον στο δωματιο το οποιο ηταν αρκετα σκοτεινο πραγμα που με αναγκανεσε να αυξησω την ενταση του φωτισμου καθως δεν θα βλεπα τιποτα !Γλώσσα Η τσοντα που παιζει συνηθως ηταν σταματημενη. Μετα απο 2-3 λεπτα ερχεται η καυλα ολο σκερτσο και διαθεση ανοιγει ξανα την tv και πεφτει διπλα μου.

Αρχισε με φιλια στο στηθος και σιγα σιγα πιο χαμηλα , συνεχισε με επιτυχως γλυψιμο στις μπαλες ενω παραλληλα με κοιτουσε στα ματια μες την καυλα ! ειχαμε επισης τριψιμο και χτυπημα της πουτσας πανω στις βυζαρες της . Η σταση της βοηθησε ωστε να χουφτωνω τα παντα .. προσφεροντας μου στο κυριο πιατο την κωλαρα της και το μουνακι της .

Ακολουθησε περασμα της καποτας (σαν καλτσα) και αρχισε μια αρκετα καλη πιπα με δοσεις deepthroat . Ανα διαστηματα με κοιτουσε στα ματια και την εβγαζε και την χτυπουσε στην μαπα της !! λες και πεζαμε σε τσοντα!! Η πιπα ηταν σχετικα μικρης διαρκειας .

Στο κυριως πιατο τωρα μπορω να πω οτι πηγαμε αρκετα καλα με δοση ξεπετας .

Σταματαει το τσιμπουκι και το βαζει στη μουναρα της λεγοντας χαρακτηριστικα ολο μεσα ανεβαινοντας απο πανω μου! Η κρεμα δεν ηταν τοσο εντονη πραγμα θετικο !Αφου συνεχισαμε ετσι ακολουθησε ιεραποστολικο οπου ειχε αρκετες παραλλαγες και η συμμετοχη της ηταν πολυ καλη ! εσφιγγε τα ποδια της γυρω μου , μου χουφτωνε τα κωλομερια και τα βαρουσε μπατσες Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελομε επιανε και με εσπρωχνε να μπει ολο μεσα !!Μεγάλο χαμόγελο, ειχαμε βρει καλο ρυθμο και μου ελεγε συνεχεια .. amor .. θελω το σπερμα σου μεσα μου με βλεμα τρελης καυλας !Μου προτεινε η ιδια να αλλαξουμε στα 4 και δεν της χαλασα το χατηρι .. Η κωλαρα της ειναι τελεια ! Την σφηροκοπουσα εντονα στην αρχη στο κρεβατι και στη συνεχεια ορθιος και ενω παραλληλα χουφτωνα τις βυζαρες της και αυτη ειχε γυρισει και με κοιτουσε ηρθε το τελος !

Σε γενικες γραμες εμεινα ευχαριστημενος το τεταρτο που περασα ηταν διεκπαιρεωτικο αλλα αυτο που δεν μου αρεσε ηταν το οτι εδειχνε να βιαζεται καθολη τη διαρκεια της συνευρεσης καθως ηθελε γρηγορα να αλλαζουμε στασεις .

Μετα το Σεξ
Ακολουθησε μινι συζητηση .. και ενω μου εδειχνε τα διαφορα tatoos που ειχε στο σωμα της μου λεει χαρακτηριστικα ! μωρο μου ομορφα tattos ? ειμαι κοριτσι με titties ! Eξου και ο τιτλος της κριτικης ! Με φιλησε στο στομα και αποχωρησε !

τωρα αν θα την ξαναντουσα μαλλον ναι μετα απο αρκετο καιρο λογω της ολης βιασυνης που μου εβγαλε αν και δεν ηταν καθολου πιεστικη .καλλιστα μπορουσε καποιος να μην το παρει χαμπαρι..! Παντως σε γενικες γραμμες αξιζει καποιος να την επισκεφθει και ειδικα οι fun των τουμπανων!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
DOGBABY
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
2
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού