Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 415947
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Παναξια καθηγητρια ισπανικων,χαχα,αλλα και αλλων ξενων γλωσσων οπως καταλαβα χθες.
Χθες,πριν την εναρξη του αγωνα champions league,αντί να ετοιμαζομαι να δω ποδοσφαιρο ημουν στον δρομο για το στουντιο Ορχιδεα.
Δεν ειχε κοσμο και ετσι περασα κατευθειαν στο δωματιο.Συντομα ανοιξε η πορτα και εμφανισθηκε η Αλινα...ολογυμνη!Στο ενα χερι κρατουσε το ροζ συνολακι της και στο αλλο το γνωστο μπουκαλακι με baby oil.Μετα απο μια συντομη παλη,ελευθερο στυλ χεχε,εδεσε τα μαλλια της κομπο και ξαπλωσε για να της κανω ενα μασαζακι,ενω τα λεγαμε κιολας.Για ορολογία του σεξ μιλουσαμε φυσικα και γιατι το "ισπανικο" να λεγεται ετσι οπως λεγεται.Το τσιμπουκι εινα το "γαλλικο" και το σεξ ειναι το "ρωσικο" μου ειπε.Καποια στιγμη με ρωταει αν ξερω το "αφρικανικό"!"Ωπα,τι ειναι αυτο?" ρωτησα απορημενος!"Δεν ξερεις? Τωρα να το κανουμε να δεις"μου απαντησε χαμογελωντας πονηρα.
Σηκωθηκε απο το κρεββατι,εσβησε το πορτατιφ,μετα εκλεισε την τηλεοραση και τελος εσβησε το φως.Απολυτο σκοταδι στο δωματιο.Γυρισε στο κρεββατι και μου ειπε."Βλεπεις?Μαυρη ειμαι τωρα!"....αχαχαχαχ...
Σουπερ "Ισπανικο" στα σκοτεινα,ενα "γαλλικο" (τσιμπουκι δλδ) στην συνεχεια και "ρωσικο"(σεξ)για το τελος με εναλλαγες στασεων στα σκοτεινα.Απιστευτη,τι να πω?Πριν φυγει,ανοιξε τα φωτα και την τηλεοραση για να βρει και να φορεσει το ροζ συνολακι της και φευγοντας μου ειπε,"τωρα εμαθες τι ειναι το αφρικανικο"!

Η υπηρεσια ευγενικη οπως παντα και ο χωρος περιποιημενος και καθαρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
aris63
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική