Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
370125
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Γεια σου Η Λαουρα ειμαι. Μαυρα μαλλια ,χαμογελο τελειο ,υπεροχο κορμι. Ηταν το κοριτσι που ειδα στο σαλονι και μου εκανε σαλοναρισμα - παρουσιαση μονη της . Πηγα πρωινη ωρα στην Κασσανδρας για να μην εχει κοσμο . Η κοπελα μου ειπε τα προγραματα που κανει και εγω διαλεξα αυτο με το 80 Ε . Εδωσα το παραβολο και μπηκα στο δωματιο , το οποιο ηταν μικροτερο απο οτι το περιμενα και χωρις νυπτηρα, μωρομαντηλα και χαρτι υγειας υπηρχαν .Σε 5 λεπτα μπαινει η κοπελα στο δωματιο γελαστη και ξαπλωνει διπλα μου ολολευκη επιδερμιδα πεντακαθαρο δερμα και ενα βυζι 4αρι. Για μια στιγμη με φανταστηκα μωρο να της ζηταω γαλα για τετοιο βυζι μιλαμε τελειο. Η κοπελα με κοιταγε ηταν χαρουμενη με ξεκιναει με πιπα ακαποτη χωρις βιασινη απολαυστικη για μενα , βεβαια (μου εχουν πει οτι ειμαι καλοσχηματισμενος και αρκετα πανω απο τον μεσο ορο σε αυτο το θεμα). Μετα απο 4 λεπτα της ειπα να ανεβει απο πανω μου για να εχω θεα τα μπαλκονια της κοπελας το εκανε με χαρα, της τα χαιδευα , ειχαν απιστευτη αισθηση μαλακα και ζουμερα. 3 λεπτα μετα την εβαλα στα 4 πισοκολιτο για να εχω τον απολυτο ελενχο και την πηδηξα σκληρα μεχρι τελικης πτωσεως γιατι με καυλωνε απιστευτα. Με ορισμενα ζορισματα και βογκητα απο μερους της κοπελας. Τι να κανουμε βρε κοπελια ''σκληρο το μεροκαματο'' της λεω και εκεινη με κοιταζε χαρουμενη. Η κοπελα με χαιρετησε και εφυγε χαρουμενη απο το δωματιο. Πιστευω οτι η χειμια και η διαθεση πεζει πολυ μεγαλο ρολο .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού