Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 404164
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δεν την ήξερα. Ήθελα να επισκεφτώ τη Βαρβάρα από τη 2η μέρα που επανεμφανίστηκε καθώς είχα διαβάσει για εκείνη κριτική της 1ης μέρας (και παρά κάποιες παλιές αρνητικές κριτικές). Διάφορα γεγονότα μού το ανέβαλαν για λίγες εβδομάδες ώσπου σήμερα μού «προέκυψε» και νάμαι έξω από την πόρτα και να χτυπώ το κουδούνι. Βασικά τις τελευταίες μέρες για πολλούς λόγους είμαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά και ήθελα τόνωση. Ήταν η ευκολότερη προσέγγιση/πρόσβαση για σήμερα και συνδυασμό με το ότι είναι καλή περίπτωση με βάση τις κριτικές, προχώρησα.

Εδώ θέλω να γράψω 2-3 ειδικές κουβέντες. Κάπου 1-2 χλμ. πριν φτάσω εκεί, τούμπαρα με το 2τροχο. Ας είναι καλά κάτι έργα και το γυαλιστερό οδόστρωμα. Τέλος πάντων έφτασα και στο δωμάτιο περιποιήθηκε τις πληγές η Ιρίνι –έχω γράψει ότι είναι εξοπλισμένοι- και την ευχαριστώ πολύ και πάλι. Στο τέλος μετά το ντουζ έβαλα και αντισηπτικό που μού έδωσε η Βαρβάρα την οποία επίσης ευχαριστώ πολύ. Οι δύσπιστοι αναγνώστες αυτού του κειμένου δεν έχουν παρά να τις ρωτήσουν.

Επί του έργου τώρα: Πρόγραμμα απλό για γνωριμία. Οι φωτογραφίες δείχνουν μια ψηλή μαυρομαλλούσα κοπέλα και έτσι είναι. Εμένα μού αρέσουν οι ξανθές (γούστα είναι αυτά), αλλά εκείνη ξέρει τι χρειάζεται να κάνει. Μετά από λίγο ήλθε στο δωμάτιο. Μιλήσαμε και άρχισε με πολύ καλά προκαταρκτικά σε γόνατα, πόδια, κορμό και σακκούλι. Εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ και πολύ εύκολα οπότε έκανα λίγα προκαταρκτικά. Γενικά κάνω πάντα σε όλες τις συναντήσεις, και με ανάβουν, και ίσως/καμιά φορά όχι μόνο εμένα. Σήμερα όμως δεν μπορούσα και πολλά (δισκίνητος/πονούσα, κτλ.), ασχολήθηκα μόνο με το στήθος και τις θηλές της που ανταποκρίνονταν εντυπωσιακότατα. Εκείνη συνέχισε με στοματικό (σκεπασμένο) και μετά στα 4. Της χάιδευα την πλάτη, τα οπίσθια, τα στήθη. Ήταν η μοναδική στάση που θα μπορούσα να στηριχτώ (τα γονατα μου φτηνά την είχανε γλυτώσει). Ετσι μας βρήκε το τέλος. Ευχαριστίες, χαιρετισμοί, κτλ.

Λοιπόν η κοπέλα είναι πολύ καλή, αν και πρέπει λίγο να αιφνιδιάστηκε από μένα και την κατάσταση μου. Όλα πήγαν πολύ καλά κι ας ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Βαρβάρα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!

ΥΥΓ1. Εγώ ήμουν προπονημένος: Βλέπετε, παρόμοιο σκηνικό είχα επαναλάβει πριν 11 μήνες. Τότε, με τράκαρε τζιπ και σε 24 ώρες ήμουν με ένα από τα 3 μεγάλα στανταρ μου και όλα πήγαν άψογα. Φυσικά, τα σκαλοπάτια που έχουν όλοι αυτοί οι χώροι τα ανέβαινα με δυσκολία (τότε). Αλήθεια λέω και ας μην με πιστεύουν κάποιοι από εσάς. Κάποιες το γνωρίζουν καλά.
ΥΓ2. Τί άλλη βαθμολογία θα μπορούσα να βάλω? Θα ήμουν άδικος!


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού