Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 404213
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στον τίτλο δίπλα στο όνομα της Niki έβαλα σύντιτλο, αλλά νομίζω δεν χρειαζεται: το όνομα της τα λέει όλα. Τις προτιμήσεις μου τις έχω δηλώσει ανοιχτά είναι το στανταρ μου. Ζητούσα ήσυχη, πολιτισμένη, ευγενική και λίγο πνευματιστική συνάντηση χωρίς πειραματισμούς. Πάνω απόλα όμως ΟΜΟΡΦΙΑ. Έτσι, μετά από λίγο καιρό ξαναβρεθηκα στη Niki. Είναι γνωστή σε πολλούς, την έχω περιγράψει δύο φορές, οπότε δεν θα τα ξαναπώ. Λοιπόν, καλωσορίσματα και αρχικές κουβέντες με αστεία και γέλια (πιστέψτε το!). Γενικά, κάτι που μ’αρέσει είναι το γνήσιο και κολλάω σε κάθε τι τεχνητό (πχ στήθος, όμως και άλλα τεχνητά τμήματα που μπορεί να έχει κάποια, οι στουντιάκηδες τα ξέρουν!). Με χαλάνε επίσης οι τεχνητές συμπεριφορές. Με τη Niki δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μακρυγορώ άλλο και μπαινω στο ψητό.

Πρόγραμμα με 69. Χαδάκια και ξεκίνημα με εκείνη ξαπλωτή και μένα να περιποιούμαι στήθη (φουλ ενασχόληση!). Μετά κάνω στοματικό, και συνέχεια με ισπανικό. Το ξαναρίχνουμε στο στοματικό αφού της ζήτησα να αλλάξουμε στάση: εγώ ξαπλωτός και εκείνη να κάθεται πάνω στο πρόσωπο μου καθώς ήθελα να απολαύσω τη θέα (η πλέον κατάλληλη στάση). Περάσαμε κάποια ώρα έτσι και ανέλαβε εκείνη κάνοντας μου ένα ωραίο στοματικό (όχι ελεύθερο!) με εμένα να παραμένω ξαπλωμένος. Ανέβηκε πάνω μου μετά από προτροπή μου, οπότε είχα την ευκαιρία για θέα νο. 2. Διακόψαμε και γυρίσαμε σε ιεραποστολικό (θέα νο. 3). Σ’ολες τις στάσεις δεν αρκέστηκα στο μέσα-έξω ούτε μόνο στη θέα, αλλά το στόμα μου ευχαριστιόταν τα πανέμορφα στήθη και θηλές της. Ε, κάποια στιγμή θα ερχόταν το τέλος, αφού όλα τα ωραία πράγματα ...το έχουν. Δεν κάναμε προκαταρκτικά, ε? Καλά είναι κι αυτά αλλά ποτέ δεν έσωσαν την παρτίδα όποτε υπήρξε πρόβλημα (εννοώ με άλλες). Ούτε και πολλές στάσεις δοκιμάσαμε. Δεν πειράζει. Άλλωστε δεν τις περάσαμε φευγαλέα, αλλά σε κάθε στάση αφιερώσαμε αρκετό χρόνο, τα ...εμπέδωσα όλα και το ευχαριστήθηκα. Σημασία δεν έχουν οι αριθμοί –το πράγμα είναι ποιοτικό. Μετά το τέλος δεν βγήκα γρήγορα (ποτέ δεν το «πιέζει»). Επίσης, έμεινε στο δωμάτιο για αρκετή ώρα (έτσι μού φάνηκε) και συζητήσαμε. Πήρα μιά πολύ καλή ημερήσια δόση, και έφυγα ευτυχής και χαρούμενος. Niki σ’ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι πραγματικά να είσαι καλά πάντα!

Είπα να αλλάξω λίγο στυλ γραφής σήμερα και να κάνω ρεπορτάζ χωρίς περιττές λεπτομέρειες.

Για το χώρο έχω ξαναγράψει και οι επαναλήψεις είναι άχρηστες. Η θετική μου άποψη επιβεβαιώνεται στην πράξη από το ότι τον προτιμώ. Και ειλικρινά οποιαδήποτε κοπέλα δεν θα ήταν ικανή να με κάνει να την επισκεφθώ εάν θα είχα πρόβλημα με το χώρο της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.189
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού