Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367823
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ανεκαθεν η Μιχαελα ήταν ένα από τα κορίτσια που εμφανισιακά μου άρεσε πολύ.
Όμως η μοναδική εμπειρία που είχα μαζί της αρκετούς μήνες πριν, δεν με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Ή μάλλον για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ήταν κάτω από τον μέσο όρο.
Τον τελευταίο όμως καιρό που την έβλεπα στις τσάρκες μου, μου απόπνεε έναν άλλο αέρα, πολύ θετική αύρα και θέλησα να της ξαναδώσω μια ευκαιρία.
Και δεν το μετάνιωσα.

Στο δωμάτιο η αναβάθμιση της εμφάνισης της μετά από τις προσθήκες στο στήθος της, συνοδεύτηκε και με αναβάθμιση υπηρεσιών.
Αριστη στα προκαταρκτικά , με φιλιά, γλειψίματα και από τις δυο πλευρές. Δεκτική σε όλες τις (λογικές) διαθέσεις μου, που έδειξε πως τις απολάμβανε, σε μεγάλη χρονική διάρκεια..
Το στοματικό της εξαιρετικό με καραμέλωμα στα @@κια, φτυσίματα, ρουφήγματα, χτυπήματα του “μικρού Cheyenne στο πρόσωπο και την γλώσσα της.
Και στοsex εξίσου καλή. Τρεις στάσεις ήταν αρκετές, με την Μιχαελα να συμμετέχει ενεργά με φιλιά, σφικτές αγκαλιές, λόγια αλλωτε πρόστυχα, άλλοτε τρυφερά.

Ο κόσμος πολύς στο σαλόνι, όμως μετά το τέλος έκατσε για πολύ ώρα δίπλα μου στο δωμάτιο και μιλήσαμε. Προς τιμήν της μου παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε στα πρώτα της βήματα στα studio, και πως έχει μετανιώσει γιαυτό. Με πεταχτό φιλί σ το στάμα και με ένα πολύ γλυκό χαμόγελο με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε.

Η μικρή Μιχαελα ωρίμασε και έγινε πλέον γυναίκα. Μια γυναίκα που μπορεί να δώσει πολλά στο sex και να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον άνδρα που είναι μαζί της. Με διάθεση, καλή τεχνική, υπομονή με έκανε να αναθεωρήσω 100% προς το καλύτερο την άποψη που είχα για αυτή από την πρώτη μας συνέδρια.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μιχαελα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού