Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161997
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
La Femme...ενα στουντιο που μας εκανε εκπληξη με την μεταγραφη της Σιμονας αλλα αυτην την φορα η Μαρια ξαναπροτιμηθηκε μιας και η Σιμονα την εκανε αδειουμπα??? Μαρια η τσεχοσλοβακα, η Γυναικαρα της διπλανης πορτας.!!
Μπηκε μεσα γθυθηκε και ανεβηκε στο κρεβατι ορθια, πρωτην επιθεση στα ορθια, πανω στο κρεβατι, φιλοντας την κοιλιτσα της και προχωροντας παραπανω εξεταζοντας ως Ιατρος Σπασίκλας και παρακολουθοντας με προσοσχη τις θεσπεσιες βυζαρες τις αν τις εχει σκαλισει.!! Οχι.! παραμενουν φυσικοτατες, αλλα μεν μου φανηκαν πιο μεγαλες.! δεν παραπονεθηκε καθολου ωστε να τις αφησω υσηχες, δεν τις εποιανα και σαν μασταρια για αρμεγμα.!!...αλλα επιρεαζονται αισθητα αλλα οχι ασχημα απο την βαρυτητα της γης αλλα και ανασκελα τις μαζευεις στο κεντρο για να τις απολαυσεις και να τις συμαζεψεις, παντως ειναι τελειες και μεσα απο εδω την αποτρεπω να τις πειραξει...δεν ειναι καιρος για εξοδα.!
Ξαπλα στο κρεβατι, ψιλομασαζ με τις βυζαρες τις, φιλακια παντου, πιπα πολυ καλη αισθησιακη, τον επερνε ολον μεσα.!!! κατεβηκε και ποιο κατω χαμηλα στα φιλαρακια Του, τα εγλυψε one by one.!! αλλα δεν τα πηρε στο στομα.! Αξια.!!
Ξανα πιπα οσπου την σταματησα, αρχισαμε ιεραποστολικα και τελιωσαμε ιεραποστολικα, μια σταση ηταν αρκετη για να με αποτελειωσει, αν και το μουνακι της το εχω σε ιδιαιτερη υποληψη.! παντα νιωθω να κουμπωνει ο πουτσος μου στο μουνι της στην αρχικη εισοδο, λες και ειναι φτιαγμενο το ενα για το αλλο, αυτην την φορα απογοητευτηκα, δεν κλικαλρησε...!!Λύπη δεν ενιωθα και πολα, ισως το ειχε γρασσαρησμενο, δεν ξερω μιας και δεν αφηνει χερακια και δαχτυλακια να το πειραζουν, την ειδα να κατεβαζει και να βαζει το χερι της στο μουνι της και να παιζει με αυτο...αρχισε να βογγαει καλα, λες και το γουσταρε τρελα.!! Μαζευα τα βυζακια της τα εγλυφα τα φιλουσα...μαζεψα τα και εκλεισα τα γονατα της στο στηθος μου βλεποντας την να βογγαει εκσπερματωσα τρελα.!!
Ολιγολεπτη συζητηση και αποχερετησμος οτι θα τα ξαναπουμε...
Η Μαρια παραμενει must.! αν και εμφανησιακα μπορει να μην κανει κλικ σε μερικους, εχει καποιο κιλακια παραπανω, αλλα εμενα μου αρεσουν δεν την χαλανε στα ματια μου καθολου, μεσα στο δωματιο δεν σε απογειωνει αλλα σε ικανοποιει πληρως, θελει να εχει αυτη παντα τον ελενχο, και με εμενα το πετυχενει παντα...
Οποιος θελει να περασει καλα και να μην κλαψει τα ευρω του ας παει Μαρια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.340
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού