Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 57 10
Studio 12, Βριλησσού 12 (παράδρομος)
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
73021
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Είχα καιρό να πάω σε στούντιο, αποφάσισα να τα ξεκινήσω πάλι λόγω φολοπληθώρας στα μπουρδελλα. Από μία βιατική ματιά εδώ μέσα ξεχωρισα την Πάολα, την πέτυχα πρωινή στο μαγαζί και έφυγα.
Ούτε ξέρω και γω πόσα χρόνια είχα να πάω με ελληνίδα και το απόλαυσα γιατί το κορίτσι είναι περίπτωση. Ξενυχτυσμένη και έβγαινε από τα δωμάτια τραγουδώντας, κεφάτη και τσαχπίνα. GFE πραγματικά. Τα στήθη της μου τον πνίξαν στο ισπανικό, ήθελα τόσο να τα γλύψω αλλά αυτά μόνο αν την πετύχω στο άνοιγμα του μαγαζιού. Ηταν πεσμένη και μου απολογήθηκε για τις επιδόσεις της. Θα ξαναπάω οπωσδήποτε γιατί περνάς πολύ ωραια.
Ούτε ξέρω και γω πόσα χρόνια είχα να πάω με ελληνίδα και το απόλαυσα γιατί το κορίτσι είναι περίπτωση. Ξενυχτυσμένη και έβγαινε από τα δωμάτια τραγουδώντας, κεφάτη και τσαχπίνα. GFE πραγματικά. Τα στήθη της μου τον πνίξαν στο ισπανικό, ήθελα τόσο να τα γλύψω αλλά αυτά μόνο αν την πετύχω στο άνοιγμα του μαγαζιού. Ηταν πεσμένη και μου απολογήθηκε για τις επιδόσεις της. Θα ξαναπάω οπωσδήποτε γιατί περνάς πολύ ωραια.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού