Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367788
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ύστερα από πολύ καιρό αποφάσισα να επανέλθω στο άθλημα και η επιλογή μου ήταν η πολυδιαφημισμένη Μαριάννα, από τον "όμιλο" Κασσάνδρας - Βριλησσού. Την πέτυχα γύρω στις 9 το βράδυ στο κάτω στούντιο της Κασσάνδρας 3. Το πρώτο που σημείωσα όταν έφτασα εκεί, ήταν η απόλυτη ερημιά, ούτε ένας πελάτης υπήρχε σε όλη την περιοχή - και ούτε φάνηκε κάποιος μέχρι να αποχωρήσω! Φυσικό είναι όμως, όταν οι τσέπες μας αδειάζουν με ταχύτητα φωτός, ενώ οι τιμές στα "ιδρύματα" παραμένουν ακατέβατες, τι να περιμένουμε;

Τέλος πάντων, πάμε στο θέμα. Ήταν εκεί η Μαριάννα και η Ιρένα, μια ψηλή αρκετά όμορφη μελαχρινή, αλλά εγώ αφού για τη Μαριάννα είχα πάει, αυτήν διάλεξα. Αρκετά ψηλή κι αυτή, γύρω στο 1.70κάτι μου φάνηκε, με μαλλί βαμμένο ξανθο-κάπως (δεν τα πάω καλά με τα ονόματα που έχουν εφεύρει οι γυναίκες για τα χρώματα!...), με κορμί - λαμπάδα, με όμορφο φυσικό στήθος, φυσιολογικού επίσης μεγέθους και με ωραίο πρόσωπο, ίσως λίγο σκληρό, όχι ενοχλητικά όμως, απλά δείχνει ότι έχει δυναμικό χαρακτήρα.

Η Μαριάννα λοιπόν θα έλεγα ότι είναι η διάδοχος του άλλου αστεριού που υπήρχε στον "όμιλο" και τώρα έχει φύγει, της αδικημένης θα έλεγα σε σχέση με την αξία της, Βαλεντίνας. Με το που σε βλέπει, ξέρει τι θέλεις και τι χρειάζεσαι και φροντίζει να περάσεις καλά. Χθες, αυτό που...είδε ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ στρες - και παρόλο που η ειδικότητά της είναι σίγουρα στο PSE, κατάφερε να μεταμορφωθεί σε GFE για να με κάνει να το αποβάλω!

Έχοντας πάρει το πρόγραμμα των 100 ευρώ για ελεύθερο και 69 (είμαι της άποψης ότι "καλύτερα λιγότερες φορές αλλά πιο ποιοτικές") ανέλαβα εγώ την "καθοδήγηση", την έβαλα κάτω και περιποιήθηκα για αρκετή ώρα την ευαίσθητη περιοχή της, κάτι στο οποίο ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά, αφήνοντας να την εξερευνήσω όπου ήθελα (και μπρος και πίσω - άλλωστε είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και σε ωθεί έτσι γι' αυτό) και μη λέγοντας όχι σε τίποτα (και δαχτυλάκι δεχόταν και χάδια και απ' όλα). Ύστερα ήρθε η σειρά της και όπως είδα, το θέμα της πίπας το κατέχει σε άριστο βαθμό: υγρή, βαθειά και με...σωστό ρυθμό. Στη συνέχεια ήρθε από πάνω μου και κατόπιν αλλάξαμε στάση στην κλασσική - ιεραποστολική, καθώς ήθελα να τη βλέπω σε όλο της το "μεγαλείο". Και παρόλο που λόγω του στρες που προανέφερα άργησα κάπως να τελειώσω, δεν έδειξε κανένα σημάδι δυσφορίας ή βιασύνης και έτσι επήλθε τελικά το...happy end αυτής της συνεύρεσης, στο οποίο βοήθησε και με τα γλωσσόφιλά της.

Και όλα αυτά, παρόλο που ήταν και κουρασμένη, αφού είχε κάνει και την πρωινή βάρδια και όχι σε ιδιαίτερα καλή διάθεση λόγω αναδουλειάς! Με λίγα λόγια: ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Θα έλεγα, για όσους ξέρουν, ότι είναι...μια Eva22 σε ρώσικη στουντιοέκδοση! Και αν άρεσε σε μένα, που είμαι GFEάκιας, σίγουρα οι PSEάκηδες θα τη λατρέψουν ακόμα περισσότερο, όπως προανέφερα. Πίσω πάντως από τη δυναμική της παρουσία, δείχνει να κρύβεται ένα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. Αυτό ένοιωσα εγώ.

Και πάμε στα αρνητικά, που δεν έχουν να κάνουν καθόλου με τη Μαριάννα, αλλά με το χώρο: ναι μεν τα έχει όλα (εκτός από...εκπαιδευτική τηλεόραση), αλλά χρειάζεται ανακαίνιση. Και το χειρότερο, όταν μπήκα να κάνω ντους, είχε στη ντουσιέρα μια ύποπτη μυρωδιά κάτουρου! - για την οποία βέβαια πρέπει να φταίει κάποιο ΖΩΟΝ που θα είχε έρθει προηγουμένως... Όσο για την τσατσά; Δεν την είδα, παρόλο που μόλις μπήκα άκουσα τη φωνή της να μου λέει "κάθησε αγόρι μου", πράγμα που δεν με πείραξε. Με πείραξε όμως πάρα πολύ ότι την ώρα που ήμουν στο δωμάτιο με τη Μαριάννα, αυτή άρχισε να φωνάζει σαν Κατίνα, δηλαδή να γκρινιάζει δυνατά για κάποιο δικό της επαγγελματικό θέμα - ή μιλώντας στο κινητό ή στην άλλη κοπέλα. Σκηνικό δηλαδή από "Τρίτο Στεφάνι" του Ταχτσή - και ιδιαίτερα αντικαυλωτικό πρέπει να πω, δηλαδή να προσπαθείς να συγκεντρωθείς στη Μαριάννα και να ακούς αυτή τη γκρίνια. Ευτυχώς η Μαριάννα με την ομορφιά της και με την τέχνη της...το αντιμετώπισε κι αυτό και έτσι έφυγα με καλές εντυπώσεις και αναμνήσεις, όμως, ΕΛΕΟΣ, σεβάσου τους πελάτες σου κυρά μου! Αλλά τι ψάχνω να βρω τώρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού