Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236420
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Μαρία την Σέρβα την είχα δει σε προηγούμενη τσάρκα. Το σώμα της σαν να έφτιαξε από παλιά που την είχα δει, πρέπει να αδυνάτησε κι’ άλλο. Όχι ότι χρειαζόταν. Ίσως και να ήταν ιδέα μου. Η Μαρία για όσους δεν την ξέρουν είναι μια γυναίκα ξανθιά, κανονικού αναστήματος με μεγάλο στήθος σιλικόνης το οποίο όμως είναι πολύ μαλακό στην αφή και μεγάλα χείλη τα οποία έχουν φουσκώσει. Είναι αδύνατη με στεγνό σώμα και ωραιότατο σφιχτό κωλαράκι χωρίς κυτταρίτιδα. Τα έχει τα χρονάκια της (30+) και είναι πραγματικά απίστευτο που μια γυναίκα σε αυτήν την ηλικία έχει σώμα που θα το ζήλευαν πολλές 20άρες. Αυτήν την φορά δεν περίμενα να την δω, μπήκα κατευθείαν.

Στα ενδότερα:
Δίνω το παράβολο στην υπηρεσία και περιμένω. Μετά από λίγο, μιας και δεν υπήρχε συναγωνιστής πριν από εμένα, έρχεται και το Μαράκι. Μου συστήνετε και έρχεται και κάθετε δίπλα μου. Προκαταρκτικά καλά, γλείψιμο @@κίων και κορμού άνευ προφυλακτικού, φιλιά παντού. Όταν επήλθε πλήρης στύση τότε έπιασε το προφυλακτικό το οποίο και τοποθέτησε με το στόμα κάτι το οποίο μου αρέσει πολύ. Στοματικό πολύ καλό άνευ χρήσης χεριών με χτυπήματα στην γλώσσα. Έκατσε δίπλα μου για να έχω πρόσβαση στο σώμα της. Βέβαια δεν είχε βγάλει τα εσώρουχά της κάτι το οποίο έκανε μετά. Στο σεξ καλή με συμμετοχή με εναλλαγές στάσεων και ματιές μέσα στα μάτια. Όχι υπερβολικές φωνές κτλ. Με τράβαγε μέσα της. Με ρώτησε στο καβάλημα εάν θέλω να είναι με πλάτη ή με πρόσωπο σε μένα. Η θέα απίστευτη. Το πράγμα έγινε καλύτερο όταν την έστησα στα 4. Τι κώλος θεέ μου!!! Θετικό το ότι πήγε μόνη της προς τον καθρέπτη για να έχω θέα. Αντέχει στο δυνατό σεξ, παρόλο που την ζόρισα δεν είπε κουβέντα, ισα ισα που προσπαθούσε να με ευχαριστήσει. Ενώ ακόμα ήμουν μέσα της άρχισε τις φιλοφρονήσεις ότι κάνω καλό σεξ, δυνατό κτλ. Συνολικός χρόνος παραμονής περί το 20λεπτο.

Στο τέλος έκατσε λίγο για κουβεντούλα, ξέρει λίγα αλλά καλά ελληνικά και αγγλικά. Ευχάριστη στην ομιλία με χαβαλέ. Αλληλοευχαριστηθήκαμε, καληνυχτιστικαμε και αποχώρησα! Γενικά μια ευχάριστη παρουσία με καλές υπηρεσίες που μου έφτιαξε το βράδυ! Ακριβώς ότι επιζητούσα!

Το μόνο αρνητικό στο δωμάτιο είναι ότι δεν έχει καθρέπτη στον τοίχο αλλά ένα ολόσωμο φορητό. Πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε! Κατά τα άλλα μια χαρά, καθαρά.

Η τσατσά δεν βγήκε όταν έφευγα, ευγενική παρόλα αυτά.

Αν θα ξαναπήγαινα;
Σίγουρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία Σέρβα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού