Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367793
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Θα σας παρουσιάσω 2 κριτικές σε μία. Η πρώτη αφορά τους γρήγορους και η δεύτερη τους πιο ρομαντικούς που έχουν ορεξη για διάβασμα.
1) Επίσκεψη την Τετάρτη 17/3 γύρω στις 7 το απόγευμα. 60άρι στο χέρι, ντουζάκι, πολύ καλή συμμετοχή όπως πάντα, καθαρή, ομιλιτική, σωστή σαν να το χαίρεται και η ίδια, φιλί, ευχαριστώ πολύ, καλό απόγευμα. Ο χώρος όπως έχω ξαναγράψει δεν μπορεί να φιλοξενεί τέτοια γυναίκα, χάνει πολύ. Πριν από εμένα συνάδελφος είχε πάρει duo Μαριάννα-Λάουρα και άκουσα τι ζώδιο είναι καθώς και τι δουλειά κάνει. Μάλιστα ήθελα να τον ρωτήσω για συνεργασία σε μία επαγγελματική πρόταση που είχα από πελάτη αλλά κατάλαβα ότι ίσως δεν έπρεπε να ενοχλήσω. Μεγάλο χαμόγελο Μετά ήρθε ο κύριος θανάσης και η Μαριάννα παρέλαβε κάποια υλικά όπου ξέχασε να ζητήσει κάποιες υπογραφές και η τσα2 της έκανε μάθημα.Ίσως κάποια στιγμή να κρατήσει και τα λογιστικά βιβλία. Επειδή λοιπόν ξέρω ότι τις κριτικές τις διαβάζουν στο εν λόγω μαγαζί, λοιπόν ονομάζεται Π Ε Τ Ρ Ο Β Α Μ Β Α Κ Α Σ και είναι καλός για ηχομόνωση, επίσης μέσα σε 2 μέρες μπορείτε να κάνετε σουπερ ανακαίνιση. Έλεος πια! Εγώ δεν ξαναέρχομαι. Τώρα θα μου πείτε στα @@ έρχονται άλλοι τόσοι και θα απαντήσω ότι έχετε δίκιο, αλλά εγώ έχω περισσότερο.

2) Τη Μαριάννα την είχα πάρει για πρώτη φορά σε duo με την Βαλεντίνα κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο. Μου έκανε το κλικ αν και ξανθιά. Στο κρεβάτι είναι τόσο δεκτική και δοτική, τουλάχιστον σε εμένα, που στο duo ενώ ήμουν μέσα στη Βαλεντίνα (αυτή με το μάυρο δόντι αλλά κορμί δυναμίτης, έχει φύγει τώρα) την είχα βάλει μπροστά μου μόνο να τη κοιτάω και η Μαριάννα με έπαιζε με τα μάτια. Έχει σωματάκι πολύ καλό, πολύ απαλό δέρμα και εκπέμπει θετική ενέργεια. Όποτε πάω μαζί της μετά φέυγω με χαμόγελο και όχι με την ερώτηση ποια θα είναι η επόμενη Από τότε μέχρι σήμερα πρέπει να έχω πάει γύρω στις 20 φορές, κάθε φορά με απλό πρόγραμμά του 50ευρου ή 60 για λίγο παραπάνω ώρα (τα οποία τα δίνω από μόνος μου). Anyway κάθε φορά με υποδέχεται με κοπλιμέντα και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, με κάνει να χαίρομαι, να αισθάνομαι όμορφα γι'αυτό και είχα κολλήσει, εκτός από το ότι στο κρεβάτι είναι πάρα πολύ καλή και θυμάται ακριβως τι μου αρέσει. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή άρχισα να κολλάω με το κορίτσι με τηνΓλώσσα κακή έννοια και ευτυχώς βρήκα τη δύναμη να το κόψω νωρίς (είναι και αυτό στους κινδύνους του σπόρ). Δεν θα μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες περί αυτού του θέματος, αλλά χθές που ξαναπήγα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να την ξαναδώ. Την προτείνω σε όλους αν και έχω καταλάβει ότι η κοπέλα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, μα πάρα πολλά. Έβαψε το μαλλί της προς το καστανό και μου είπε ότι θα κάνει και πλατινέ ανταύγειες. Ευτυχώς για εμένα δεν έγινε μελαχρινή.Κουλ

Βαθμολογία: ότι αφορά τη κοπέλα είμαστε στα 8-9-10 και το χώρο 1-2-3

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
ironman1979
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
27
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού