Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236415
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξεκίνησα σήμερα για Κασσάνδρας με σκοπό να συναντήσω επιτέλους τη Μαριάννα την οποία προσπαθώ να πετύχω αρκετό καιρό τώρα. Δεν με θέλει όμως, τι που ξυρίστηκα έκανα τα μπάνια μου, αρωματίστηκα, τελικά έφαγα πόρτα στο 3 που δούλευε. Έτσι πέρασα απέναντι στο 4 που έπαιζαν βάρδια η Άννα με τη Μαρία τη Σέρβα.

Εντυπωσιακές και οι δύο, η κάθε μία με τον τρόπο της. Μελαχρινή με μακρί σπαστό μαλλί, πολύ γλυκό πρόσωπο και πολύ ωραίο σωματάκι η Άννα, ξανθιά αδυνατούλα, με σαρκώδη χείλη, πολύ ωραίο σώμα και με ενισχυμένο στήθος η Μαρία. Δύσκολη η επιλογή και αν και fan των μελαχρινών επέλεξα Μαρία. Ο λόγος ήταν το ότι συνήθως η Μαρία δουλεύει 3η βάρδια που δεν με βολεύει ιδιαίτερα ενώ την Άννα μπορώ ποιο εύκολα να την πετύχω άλλη φορά. Να αναφέρω ότι στα προγράμματα εκτώς από τα ατομικά έπαιζε και duo με τις δύο κοπέλες.

Δεν περίμενα πολύ για να μπεί η Μαρία στο δωμάτιο, αρκετά ομιλητική θα έλεγα, τα Ελληνικά της δεν είναι πολύ καλά, καταλαβαίνει μεν αλλά μιλάει κυρίως αγγλικά. Στα προκαταρκτικά λοιπόν, ξεκίνησε με περιποίηση στα @@ και άρχισε να ανεβαίνει σιγά σιγά προς την άκρη του πέους, όπου και σταματούσε και συνέχιζε πάλι προς τα κάτω. Με αυτό τον τρόπο δεν άργησε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πέρασμα του προφυλακτικού και πολύ καλή συνέχεια πλέον σε όλα τα μήκη και πλάτη. Κατά διαστήματα διακοπή με φιλιά εκατέρωθεν στο στήθος, και λαιμό και εγώ στο κολαράκι της βέβαια Χαμόγελο Την σταμάτησα στο στοματικό μια και η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγειΜεγάλο χαμόγελο

Ξεκινήσαμε με την Μαρία από πάνω και συνεχίσαμε σε στάση Λοτού. Με άρχισε στο στοματικό ξανά πρίν γυρίσουμε στα τέσσερα όπου και ολοκληρώθηκε η συνάντησή μας. Η συμμετοχή της αρκετά καλή σε όλη τη διάρκεια. Στο τέλος ξαναμιλήσαμε λίγο, ανταλλάξαμε κοπλιμέντα και φιλιά και αποχώρησε από το δωμάτιο. Σίγουρα άξιζε η γνωριμία μαζί της!

Ένα μείον για το χώρο η μόνωση. Κατά τη διάρκεια του στοματικού οι ομιλίες από το σαλόνι ακούγονταν λες και υπήρχε κερκίδα έξω από το δωμάτιο....




Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία Σέρβα
Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
107
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού