Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367807
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ένα ζεστό μεσημεράκι του Ιουλίου 2010 και έχει επαναληφθεί αν θυμάμαι καλά άλλες 3 φορές με τη συγκεκριμένη. Σώμα λαμπάδα και προστυχόφατσα περιμένει από εσένα στην αρχή να της δώσεις τα περιθώρια για να δει μέχρι που θα κινηθεί. Πολυ καλή συμμετοχή και καθαριότητα. Το τατού είναι top και της προσδίδει σεξουαλικότητα. Αν έδινε κουλούρι νομίζω ότι ανά 3 μέρες θα στεκόμουν έξω από Κασσάνδρας. Το θέμα είναι και ευτυχώς για εμένα ότι είναι ξανθιά και όχι μελαχρινή και ότι το πολύ ψηλό κάπου με κουράζει. Το γνωρίζουμε βέβαια ότι οι ψηλές είναι για βόλτα και οι κοντές για κρεβάτι, η Βίκυ όμως αποτελεί εξαίρεση.
Το σύστημα δεν με αφήνει να βαθμολογήσω ψηλότερα τη Βίκυ όμως το 3 της Κασσάνδρας πραγματικά αποτελεί χώρο προς αποφυγή και βαθμολογείται με άσο. Χώρος μικρός, κρεβάτια τρίζουν και ηχομόνωση στο μηδέν. Η τσατσά μία είναι εκεί μία δεν είναι, αν θες να γαμήσεις ΠΣΚ βράδυ πήγαινε με μετρό διότι η κίνηση θα σε κάνει να γυρίσεις πίσω. Πάντα ζητάω το κρεβάτι στον πάνω όροφο.
Διαβάζοντας κριτικές, είδα ότι ο tresurert tην έχει πάρει σε duo με τη Νινα ενώ εμένα μου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δουλεύει μόνη της.Anyway τοση ώρα που γράφω γι'άυτή...μάλλον θα είναι η επόμενη επισκεψη μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
ironman1979
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
27
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού