Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161843
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γνωρίζοντας για τη μεταγραφή της χρονιάς και ελπίζοντας οτι δεν θα χει κόσμο λογω Champions League πηγαίνω κατευθείαν la femme έχοντας ως στόχο κατάθεση στη Σιμόνα μας.

Για καλή μου τύχη δεν ήταν κανείς στο δωμάτιο οπότε παίρνω το απλό των 40 και αράζω στην δωματιάρα του καταστήματοςΧαμόγελοΜετά από λίγο ήρθε η Σιμόνα για την οποία δεν χρειαζόνται συστάσεις !! Καλά που ήρθες μου είπε γιατί έχω βαρέθει πολύ Κουλ

Μιλήσαμε , ανταλλάξαμε νέα και ακολούθησαν τα προκαταρκτικά ... Τέλεια σε όλα ,γλωσσόφιλα , χάδια παντού , δαχτυλάκι στο μουνάκι και χάιδεμα της κωλοτρυπίδας , γλύψιμο του φυσίκου στήθους της και ρούφηγμα της ρώγας που μου ανταπέδωσε και αυτή.

έχοντας καβλώσει για τα καλά μου περνάει την καπότα με το στόμα !Κουλ και ξεκινάει μια τέλεια πίπα με πολύ deepthroat και καραμέλωμα αρχιδιών που μόνο αυτή μπορεί να κάνει τόσο καλά , αφού έχει διδακτορικό Γλώσσα!ταυτόχρονα μου είχε αφήσει πεδίο ελεύθερο για δαχτυλάκι και άφθονο χούφτωμα... Σε κάποια φάση γύρισε σε στάση 69 όπου είχα μια υπέροχη θέα !Χαμόγελο

Ξεκινάμε με ιεροποστολικό οπού με έφτιαξε με τα καλά με τις φωνές και τα προστυχόλογα της , ακολούθησε μια περίεργη στάση με αυτήν να στήριζεται στα πόδια και τα χέρια στο κρεβάτι και ο υπόλοιπος κορμός στον αέρα δίχνοντας μου πόσο γυμνασμένη είναι!! Στη συνέχεια αλλάξαμε σε στάση στο πλάι , ακολούθως ανέβηκε απο πάνω μου και το τέλος ήρθε σε στάση cowgirl που της αρέσει πολύ όπως μου είπε με θέα την υπέροχη κωλάρα της !

Ακολούθησαν χαδάκια, πειράγματα και από τους δυο και με αποχαιρέτισε με ένα γλωσσόφιλο μέχρι την επόμενη φορά ! πολύ καυλιάρικα και τα ρούχα της με ροζ teeny καλτσόυλες και ζώνη Κουλ , κόκκινα γοβάκια και μαύρο μπουστάκι..

Ας ελπίσουμε να μείνει στο συγκεκρίμενο κατάστημα , γιατί πραγμάτικα είναι ο καλύτερος χώρος για να απολαύσει κανείς την κοπέλα που θεωρώ TOP επιλογή στην πόλη!

Τελεία και παύλα Σιμόνα είσαι κάβλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
DOGBABY
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
2
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού