Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 305 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 564266
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παρακολουθώ το site πολύ καιρό αλλά ειναι η πρώτη φορα που γραφω σχόλιο και αυτό ειδικά για την Αντζελίνα επειδή το αξίζει.
Πάρα πολλά χρόνια συναγωνιστής, εχω περάσει πολλές όμορφες στιγμές με αρκετές κοπέλες και η Αντζελίνα είναι απο αυτές που πραγματικά έχω ξεχωρίσει.
Για την εμφάνισή της, τις ματάρες της, τα προκλητικά χείλια της, το όμορφο στητό στήθος της και τα όμορφα πόδια της έχουν πέι αρκετοί συναγωνιστές και επαυξάνω !!! Γενικά είναι το σωματάκι που μου αρέσει και αν και αδύνατο είναι πολύ σεξυ και ερεθιστικό, με όλες τις απαραίτητες καμπύλες (εννοείται ότι δεν είναι για τους πιστούς του πολύ πλούσιου και χυμώδους), βέβαια το όλο πακέτο γίνεται πιο καυλιάρικο και απο το βλέμμα και την συμπεριφορά της κοπέλας που είναι ήρεμη και προκλητική, απόλυτα GFE. Πάντα πρόθυμη και πεντακάθαρη, δε δυσανασχετεί με ότι (λογικό) της ζητήσεις. Η συμετοχή είναι πολύ καλή, αλλά βέβαια αυτό είναι λογικό να διαφέρει και απο πελάτη σε πελάτη, πάντως αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρόνια είναι ότι οι περισσότερες κοπέλες αμα τους φερθείς καλά και ευγενικά στο ανταποδίδουν.
Η Αντζελίνα έιναι μια άψογη επαγγελματίας που τιμάει τα λεφτά μου, με κάνει και περνάω όμορφα και σίγουρα είναι στο τοπ 5 της αγοράς (εφ όσον σας αρεσουν οι πιο ήρεμες καταστάσεις).
Εχω πάει αρκετές φορές και δε βλέπω την ώρα να ξαναπάω.
Η βαθμολογία για τη κοπέλα και τη σχέση απόδοσης τιμής θα ήτανε στο 9-10 αλλα λόγω πρώτης φοράς εδώ το σύστημα δε με αφήνει. Το στούντιο καλό και καθαρό, με το ντουζ και τις συσκευασμένες πετσέτες, μόνο που θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερα δωμάτια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Angelina
black panther
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
901
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού