Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 43 10
Sex Studio 66477
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας διαβάσει τα σχόλια των έγκριτων συναγωνιστών αποφάσισα να δοκιμάσω κι εγώ την Αννέτα.
Κορμί μικροκαμωμένο αλλά με πολύ ωραίες καμπύλες. Βυζάκι "φουσκωμένο" 2,5 - αυτό δεν μου πολυάρεσε. Θα το προτιμούσα φυσικό κι ας ήταν πιο μικρό. Η κοπέλα σου βγάζει gfe διάθεση οπότε το σιλικονάτο δεν ταιριάζει. Το σιλικονάτο ταιριάζει σε τίποτα "φρεγάτες" αμερικάνικου τύπου που πας για διαφορετικού είδους εμπειρίες και πήδημα.
Ο χώρος ωραίος και πολύ περιποιημένος, τόσο ο κοινόχρηστος όσο και το δωμάτιο. Το δωμάτιο ευρύχωρο με σωστό φωτισμό. Η χτιστή ημικυκλική ντουσιέρα που έχει, προσθέτει πόντους στο δωμάτιο. Στα αρνητικά ότι το δωμάτιο δεν είχε αναμένο το κλιματιστικό (η μέρα είχε αρκετό κρύο) και η θερμοκρασία έφτασε στα ικανοποιητικά επίπεδα όταν πλέον είχα ντυθεί και έφευγα. Η τσα2 έπιανε τον μέσο όρο, ευγενική, διακριτική χωρίς όμως το κάτι ξεχωριστό. Στα συν η πετσετούλα που παρεδόθει σε σφραγισμένο σελοφάν (θα την ήθελα λίγο μεγαλύτερη).
Στο θέμα μας τώρα. Η Αννέτα βγάζει πολύ ωραία αίσθηση. Σε περιποιείται και δέχεται χάδια και φιλιά παντού. Η κολοτρυπήδα δείχνει αρκετά δουλεμένη (αν και δεν είχα πάρει το σχετικό πρόγραμμα). Πίπα ακάποτη που είναι σαφώς άνω του καλού αλλά χρήζει βελτίωσης. Σίγουρα πολλά από αυτά τα θεματα στο sex έχουν να κάνουν και με τις δύο πλευρές, πόσο παροτρύνει ο ένας τον άλλον και τι διάθεση βγάζει ο κάθε ένας. Συμμετέχει στα παιχνίδια αλλά όταν άρχισα να το απολαμβάνω με χάλασε κάποιο σχόλιο που έκανε, κάτι περί 10λεπτου. Με τις καλές κριτικές που έχει πάρει ανέβηκε η δουλειά και μάλλον αρχίζουν οι περικοπές για να ανταπεξέλθει. Το 10-12λεπτο το έχουμε και στους απλούς οίκους των 15-20Ε
Το κορμί της είναι ευλύγιστο και λικνιζόταν στους ρυθμούς μου, ακολουθούσε... Ολοκλήρωσα με πίσωκολλητό σφίγγοντας τα καλοσχηματισμένα καπούλια της.
Κλείνοντας να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από το όλο "πακέτο υπηρεσιών". Εάν ήξερα ότι θα μπορούσα να απολαύσω τουλάχιστον ένα 20λεπτο μαζί της σίγουρα θα την ξαναεπισκεπτόμουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Αννέτα
Υπηρεσίες
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού