Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161942
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Μαρία η Σλοβάκα είναι μια ωραιότατη κυρία, αρχοντογυναίκα, ψηλή με ξανθό καλοχτενισμένο μαλλί. Το σωματότυπο της είναι αυτό που της δίνει μια λάμψη έχοντας πολύ γερά καπούλια ωραίο σιλικονάτο βυζί και όμορφες μπουτάρες. Η ηλικία της κάπου γύρω στα 30. Η εμφάνιση της στο σαλόνι αφοπλιστική, εγώ έμεινα με ανοικτό το στόμα και πριν προλάβει να πει κουβέντα η Μαντάμ μου λέει 40,50,60,70 …εγώ διάλεξα αυτό των 50 με Ισπανικό.

Στα εντός του δωματίου τώρα τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα όσο τα περίμενα. Δεν λέω πως ήταν άσχημα αλλά ίσως οι αναμενόμενες από μένα προσδοκίες ίσως να ήταν λιγάκι υπέρμετρες. Μπαίνοντας στο δωμάτιο πήγα να την αγκαλιάσω σύμφωνα με την προσφιλή μου μέθοδο αλλά με ένα έντεχνο και κομψό τρόπο μου γύρισε πλάτη. Πάμε κρεβάτι μου λέει, αλλά εγώ πάω να χουφτώσω τις βυζάρες τις (πάνω από το σουτιέν (σιγά σιγά μου λέει)….ωχ είπα από μέσα μου έχοντας στο μυαλό η κριτική του συναθλητή και καλού μου φίλου του jo. Αχ…μη μου τους βύζους πιάνεται. Το ξεπέρασα γρήγορα ….μιας που το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και κοιτάω μπροστά.

Ξαπλώνω λοιπόν ανάσκελα η Μαρία βγάζει τα ρούχα της και ξεκινάει ένα πάρα πολύ καλό Ισπανικό. Στη συνέχεια περνά το προφυκακτικό σε συνδυασμό κάλτσας και στόματος (έβαλε την άκρη σαν κάλτσα και το υπόλοιπο το ρούφηξε και το πέρασε με το στόμα). Η πίπα ομολογώ ήταν πάρα πολύ καλή με απόπειρες deep, χωρίς δόντι αλλά και με λίγο χέρι, και μικρής σχετικά διάρκειας. Στη συνέχεια μου ζητά πισοκολλητό εγώ την ζητώ από πάνω και τελικά ανεβαίνει από πάνω πισοκολητά βλέποντας εγώ την πλάτη της (που μου αρέσει περισσότερο). Μετά γύρισε πισοκολλητά οπού σφυροκοπηθεί δεόντως και το τέλος ήρθε με χύσιμο στο στόμα (με την καπότα).

Συμπερασματικά αυτό που μου έμεινε είναι ότι πήδηξα μια ωραία κυρία που μου άλλαζε συνέχεια στάσεις μέχρι να βρει το κουμπί μου να με ξεπετάξει αλλά δυστυχώς γι αυτήν δεν το βρήκε εύκολα. Σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν έδειξε το παραμικρό σημάδι άγχους η βιασύνης και η όποια ίσως διάθεση για ξεπέτα ήταν αριστοτεχνικά καλυμμένη. Να σημειώσω ότι έκανα την ζωή μου πιο εύκολη γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι χάδια στα βυζιά την ενοχλούν.

Ο χώρος καθαρός και ευρύχωρος από τους καλύτερους στη Σαλονίκη και η Μαντάμ ευγενέστατη.

Επίσης στο χώρο καλά θα ήταν να έμπαινε και το παρακάτω σηματάκι.

http://www.imagerous.com/images/05757260025848175127.jpg

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού