Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καθισμένος σε καφέ στο Γκάζι για ένα επαγγελματικό ραντεβού, δέχθηκα τηλεφώνημα από τον τύπο που περίμενα πως θα καθυστερούσε ίσως και μία ώρα. Το smart phone να είναι καλά, τσέκαρα Στεφανία, μέτρησα τα καλά σχόλια (ιδιαίτερα του έγκυρου Cheyenne) και αποφάσισα να διασχίζω την Κωνσταντινουπόλεως. Ανοίγει μία αποκρουστική τσατσά αλλά από πίσω ήρθε και η Στεφανία. Στα 40+Λοιπόν είναι αποκλειστικά και μόνο για τους λάτρεις των γυναικών με χυμούς που λέμε, της νταρντάνας, της γυναίκας που θέλεις να χωθείς μέσα της και να μη ξέρεις τι να πιάσεις και τι να γλύψεις. Μεγάλες καμπύλες, τεράστια βυζιά, συμπαθητική φατσούλα. Εδωσα 60 ευρώ και πέρασα. Αψογο δωμάτιο, ντους, σφραγισμένη πετσέτα, τσόντα στην τηλεόραση.
Ηρθε η Στεφανία. Γλύκα χαμόγελο και παραινέσεις να μη βιάζομαι. Πιάσαμε την κουβέντα περί των οικογενειακών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου έχει τα βυζιά στη μούρη να παίζει με το...εργαλείο και ταυτοχρόνως να συζητάμε. Κάτι που συνεχίστηκε την ώρα της άψογης πίπας-φυσικά μιλουσα μόνο εγώ, χαιδεύοντας τις καμπύλες και τα απολαυστικά βυζιά. Γενικά η συζήτηση συνεχίστηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πηδιόμαστε γύρω στη μισή ώρα σε κάθε δυνατή στάση αν και η διάθεση γύρισε κάπως προς το τρυφερό. Στο τέλος την έστησα στα 4 και εκεί ήρθε το τέλος.
Συμπερασματικά: προτείνεται για τους λάτρεις ώριμων γυναικών με πιασίματα. Οι πιπινολάτρες μην πλησιάσετε καν. Πιστεύω ότι θα είναι ιδανική περίπτωση και για πιτσιρικάδες.
Αν θα την ξαναπάρω; Ναι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
618
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού