Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 43 10
Sex Studio
66649
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπον η Αννετα εαν συνεχιση ετσι οπως ξεκινησε σιγουρα θα αφησει εποχη .
Εχει πολυ υψηλου επιπεδου service για studio .
Εμφανιση πολυ καλη η οποια σου κοβη την ανασα μολις την δεις ,σιγουρα εχει να κανει το οτι ειναι πρωην σωληνοκοριτσο και ξερει πολυ καλα να σαλοναρει.
Στα της μαχης τα εγραψαν οι δυο πιο κατω οι οποιοι ειναι πολυ καλυτεροι κριτες απο μενα οποτε τσαμπα θα γραφω .
Γενικα τα κανει ολα και τα κανει καλα ασχετος εαν εμενα δεν μου τον εδωσε τον καληγραμμο κωλο της
Αλλα απο τα δαχτυλα που εφαγε μπορω να πω πως ειναι καργα δουλεμενος.
Θα ηθελα να πω πως η υπηρεσια τα εχει λιγο χαμενα με τις τιμες και το τι περιλαμβανουν .
Σιγουρα δεν φταιει αυτη αλλα η διευθυνση , ετσι εγω νομιζω .
Για να ξαναγυρισω στα της κοπελας ,ναι ειναι καθαρα επαγγελματιας η οποια κανει πολυ καλα την δουλια της αλλα μεχρι εκει ,με το που θα τελειωσετε μην περιμενετε να αλαξετε καμμια κουβεντα γιατι θα γινει καπνος .
Αυτα τα ολιγα και μπραβο στο κοριτσι πανω απο ολα που τιμαει τα λεφτα που περνει.
Εχει πολυ υψηλου επιπεδου service για studio .
Εμφανιση πολυ καλη η οποια σου κοβη την ανασα μολις την δεις ,σιγουρα εχει να κανει το οτι ειναι πρωην σωληνοκοριτσο και ξερει πολυ καλα να σαλοναρει.
Στα της μαχης τα εγραψαν οι δυο πιο κατω οι οποιοι ειναι πολυ καλυτεροι κριτες απο μενα οποτε τσαμπα θα γραφω .
Γενικα τα κανει ολα και τα κανει καλα ασχετος εαν εμενα δεν μου τον εδωσε τον καληγραμμο κωλο της
Αλλα απο τα δαχτυλα που εφαγε μπορω να πω πως ειναι καργα δουλεμενος.
Θα ηθελα να πω πως η υπηρεσια τα εχει λιγο χαμενα με τις τιμες και το τι περιλαμβανουν .
Σιγουρα δεν φταιει αυτη αλλα η διευθυνση , ετσι εγω νομιζω .
Για να ξαναγυρισω στα της κοπελας ,ναι ειναι καθαρα επαγγελματιας η οποια κανει πολυ καλα την δουλια της αλλα μεχρι εκει ,με το που θα τελειωσετε μην περιμενετε να αλαξετε καμμια κουβεντα γιατι θα γινει καπνος .
Αυτα τα ολιγα και μπραβο στο κοριτσι πανω απο ολα που τιμαει τα λεφτα που περνει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Αννέτα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού