Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155522
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λοιποοοοοοοοοοοοοοον... Γράφω και εγώ την πρώτη μου κριτική για καμιά άλλη παρά για την Νικόλ! Από που να ξεκινήσω? Το εν λόγω -μαγαζί- είναι Ά-ΨΟ-ΓΟ! Πολύ στυλα και ωραία ατμόσφαιρα! Όσοι δε θέλουν μπουρδελέ κατάσταση, ας πάνε εκεί! Η τσατσά ευγενική και..χμμ.. τώρα στο θέμα μας! Η Νικόλ! Μέγαλη πουτάνα! Θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε τσόντες στην Αμερική! Έχει το στυλ και τις καμπύλες! Πολύ ωραίο σώμα για όσους θέλουν γυναικάρες! Τώρα στο σεξ... Διάβασα ότι είναι λίγο τις ξεπέτας αλλά εγώ έχω να πω ότι είναι πολύ turbo για άγρια γαμήσια! Σε ξεζουμίζει στο πι και φι! Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο, με ρωτάει και εμένα αν την έχω ξαναδοκιμάσει και ξεκινάει τα χορευτικά! SUPER! Έχει μια κωλάρα για πολύ σφαλιάρα και κάτι πυραυλόβυζα άλλο πράγμα! Μετά από χάδια και τέτοια, φοράει την καπότα στο καυλί μου και κάνει μια αρκετά ωραία πίπα με πολύ σάλιο, deepthroat και λίγο πιπίλισμα στα αρχίδια. Ξεκινάμε στα 4 -τέλεια στάση με αυτήν την κοπέλα-, στα πλάγια, ιεραποστολικό και ξανά στα 4. Το στοματάκι της δε το έκλεισε ενώ την γαμούσα και έλεγε διάφορα ωραια "Fuck me baby" και τέτοια!

Σε γενικές γραμμές, η κοπέλα θέλει να γαμηθεί άγρια και κατευθείαν! Προτείνεται με ΤΡΕΛΕΣ καύλες και πολύ όρεξη! Είναι ανοιχτή σε τυχόν προτασούλες της βραδιάς πάντως, δεν είναι από αυτές που λένε όλο "ΟΧΙ". Προτείνω ΝΑΙ, να πάτε!

Έτυχε και εκεί κοντά δούλευε η Μιχαέλα (νομίζω) που την είδα και έπαθα πλάκα με το κωλαράκι της! Θα δοκιμάσω όσο πιο γρήγορα μπορώ, άτιμη οικονομική κριση!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
savras poniridis
Μέλος
Εγγραφή:
7 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού