Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη το βροχερο απογευμα της Πέμπτης στις 08:30 μετά απο πληροφορηση απο το site για το ότι βρίσκεται εκει η αγαπημένη όλων Πάολα.Μόλις την είδα έπαθα πλάκα και μετά απλα προσπαθούσα να φαντάζόμαι πως θα είναι στο δωμάτιο εχοντας πάντα υπόψην και τις περιγραφές των υπολοίπων που έχουν γευτεί αυτό το υπέροχο πλάσμα.Χωρίς καθηστέρηση μπήκα στο πολύ ωραίο και καθαρό δωμάτιο και αφού γδύθηκα περίμενα τον γλύκό αγγελο να έρθει.Δεν θέλω να πώ πολλές λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσω την ατμόσφαιρα που έζησα για ενα ολοκληρο 20λεπτο, ήταν σαν να έκανα έρωτα με την κοπέλιά μου χωρίς υπερβολή.Αυτό που επρεπε να κανω ήταν να τις δώσω και εγώ ήταν ενα ωραίο γλύψιμο στα ζουμερά κάτω χειλάκια της για να την ευχαριστήσω πιο πολύ αλλά next time baby.(και θα είναι σύντομα).Σαν κλέισιμο μπορώ να πώ πως είναι η καλύτερη κοπέλα που υπάρχει και που μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση πολύ ευκολα και ωραία.Ευχομαι να συνεχίσεις έτσι μωρό μου και να μας ανεβάζεις πάντα.Ελπίζω σύντομα να δούμε και τις νέες φωτό σου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού