Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πήγα σχετικά πρωί να γλιτώσω την πολλή κίνηση απέξω απο το μαγαζί γιατι δυστυχώς στην Ελλάδα όποιος θέλει να γαμάει πρέπει να κρύβεται. Όχι ότι πτοουμαστε, πόσες και πόσες φορές έχω καταθέσει σε στούντιο που είναι κοντά στο δρόμο, και στο συγκεκριμένο επίσης τις περισσότερες.

Δεν την έχω ξαναπαρει την Τζέσικα και πήρα απλό για δοκιμη για να μην γίνει καμία μαλακία και κλαίω τα φράγκα μετά. ( Λές και θα είναι η πρώτη φορά βέβαια.. ) Ησυχία στο στούντιο, χαμηλός φωτισμός κλασσικά. Ήρθε στο σαλόνι χορεύοντας το μωρό, είχε ανεβάσει και την ένταση της μουσικής και έκανε το κομμάτι της. Μπήκα μέσα να περιμένω, και δεν άργησε πολύ να έρθει. Ανταλλάξαμε ένα μικρό χαμουρεματάκι στο δρόμο για το δωμάτιο και περίμενα να συναντήσω κάτι καλό πλέον.

Πίπα σε άριστα επίπεδα, λές και πιπώνει 20 χρόνια ασταμάτητα! Αχόρταγη και με καλή τεχνική για να μην είναι ατσούμπαλη. Πολύ καλή και σε συνδυασμό με τα ωραία της δάχτυλα και τα περιποιημένα νύχια ήταν ό,τι πρέπει. Την έβαλα να κάτσει με την μία στα τέσσερα, έχει ωραίο κωλαράκι και γούσταρα να το χαζέψω. Δέχτηκε μερικά μπατσάκια και χαμογέλασε, δεν το παρακανα φυσικά. Κάθισε μετά αυτή απο πάνω και κλειδωσε πάνω στον πούτσο μου με ωραίο τρόπο. Την ταλαιπώρησα λιγάκι γιατί στην αρχή δεν έμπαινε όλο αλλά τον βολέψαμε. Το τέλος ήρθε στο πλάι, αραχτοί και οι δύο κατά κάποια έννοια, φιλώντας την στο λαιμό και παίζοντας με τις ρώγες της. Καλή περίπτωση, ερωτιάρα γκόμενα, θα ξανατιμήσω στο μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού