Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 154897
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πολύ τούμπανο εμφανισιακά η Λάνα. Δούλευε και πολύ παλιότερα με άλλο όνομα σε στούντιο που την είχα επισκεφτεί και μπορώ να πώ πώς έχει ομορφύνει πάρα πολύ, όχι ότι ποτέ ήταν ασχημη δηλαδή! Η τσατσά με το σεις και με το σας, γενικά ο χώρος όκ και καθαρός.

Αποφάσισα να τσιμπήσω κατοστάρι πρόγραμμα. Κωλαράκι, η αλλιώς πρωκτικό για να μη μας πούν και μισογύνηδες! Έκανα μπανάκι πρώτα, καθώς έπαιζε χρόνος και δεν βιαζόμουν. Ερχεται και η κοπέλα σε κάποια φαση και ξεκιναει το ολο θεμα. Λίγα λόγια για αρχή και δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσει καθώς είχα καβλώσει με την μία. Η πίπα της πολύ τσόντα φάση, έχει και γαλλικό περιποιημένο νύχι και σε προδιαθέτει για περαιτέρω σκέψεις όσο την βλέπεις. Φτύσιμο και γλύψιμο της περιοχής πολύ καλό.

Δεν την άφησα πολλή ώρα στην πίπα γιατι ήθελα να την γαμήσω προφανώς. Την ρώτησα αν την πειράζει να ξεκινήσουμε με κώλο και είπε φυσικά και όχι. Εκεί λέω απο μέσα μου σιγά μην γαμήσω μουνί! Πολύ καλή η τρύπα της αλλά και ο τρόπος που γαμιέται. Το κατέχει το σπόρ και φαίνεται. Δεν προσπαθεί να κάνει κάτι που δεν μπορεί, και αυτό δείχνει ότι γουστάρει αυτό που κάνει. Αλλάξαμε δύο στάσεις, στα τέσσερα και ιεραποστολικό ( πάντα απο πίσω ) οπου και τελείωσα. Γαμώ τις φάσεις. Κράτησε αρκετή ώρα με μικρές παύσεις για να μην χύσω γρήγορα αλλά δεν έκανε κανένα παράπονο. Περασα γαμάτα και θα ξαναπάρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού