Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825558
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν και καθυστερημένα νιώθω την ανάγκη να αναφερθώ σε κάτι που έζησα στο studio και με κέρδισε.
Ένας σημαντικός λόγος που απείχα από ανάλογα μαγαζιά (studio) ήταν και η ξεπετα, έλλειψη σεβασμού και κοροϊδία σε αυτό που υποτίθεται λένε ότι προσφέρουν.
Πριν τα χριστουγενα επισκέφτηκα το studio και μετά από διαφορες κριτικές που είχα διαβάσει επέλεξα για αυταρχικό την Μπέτυ. Η κοπέλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με τα όλα της, και εξηγούμε.
Πρώτη πρωινή βάρδια και φτάνω στο studio τρία τέταρτα πριν τελειώσει η βάρδια της Μπέτυς (έχει σημασία που το αναφέρω) , πρώτη εντύπωση η υποδοχή , ευγενέστατη (δε το πίστευα) με κέρασε ουισκάκι μιλήσαμε για λίγο και περνάω στο δωμάτιο, μετά από λίγο έρχεται η Μπέτυ στο δωμάτιο και μετά από κάποια λεπτά της φωνάζει η γυναικα ότι έχει έρθει και άλλος πελάτης.
Εγώ εκείνη την ώρα επειδή έχω άσχημη εμπειρία από ανάλογα μαγαζιά και για αυτό το λόγο δεν πήγαινα μέχρι τώρα, άρχισα να χαλιέμαι στην ιδέα ότι περιμένει και άλλος , σκέφτηκα ότι έχει μείνει λίγος χρόνος για τη βάρδια της, έφτασε και άλλος πελάτης άρα θα αρχίσει η ξεπετα....και όμως γελάστηκα η κοπέλα ατάραχη σαν να υπήρχαμε μονο οι δυο μας συνέχισε χωρίς να νιώσω το παραμικρό υποτίθεται άγχος της για να ξεμπερδέψει γρήγορα μαζί μου.
Αφού τελειώσαμε και χωρίς να της πω τίποτα ενώ έκανα μπάνιο πήγε και έφερε και άλλη πετσέτα, εκεί με τη καρδια μου της έδωσα ένα δωράκι και η αντίδραση της ήταν να μου πει τι κανεις εκεί είναι δύσκολοι καιροί ήδη έχεις πληρώσει....(δε με νοιάζει αν το εννοούσε η όχι με νοιάζει ότι το σκέφτηκε)

Τέλος θέλω να επισημάνω 2 πράματα που προσωπικά τα θεωρώ σημαντικά και ας φαίνονται λεπτομέρειες πρώτον η υποδοχή και δεύτερον (αναφέρθηκε και πιο πάνω) με ξενερώνει το να ζητήσω κάτι ιδιαίτερο και να μου απαιτήσουν παραπάνω λεφτά για να γίνει, και κάτι τέτοιο στο φυλής104 δε συμβαίνει και για αυτό εχει τις υπηρεσίες και ο καθένας πληρώνει μια φορα ανάλογα το τι πρόγραμμα έχει επιλέξει χωρίς στη πορεία να του ζητήσουν και extra χρεώσεις.
Αντζελα συγχαρητήρια για όλο αυτό που έχεις φτιάξει και κοίταξε μη παρασυρθείς και το χαλάσεις αν και δε σε έχω για έτσι.
Επίσης να δόσεις τα φιλια μου στη Μπέτυ αν και δυστυχώς δεν θα με θυμάται.

Συγγνώμη για το κατεβατό που έγραψα αλλα πιστεύω ότι το καλο πρέπει να επιβραβεύεται.
Αυτες τις μερες θελω να κανω αλλη μια επίσκεψη αλλα προσπαθω να αποφασησω σε ποια κοπελα αυτη τη φορα.

Όσο αφορά τη Μπέτυ και το πρόγραμμα που επέλεξα έφυγα ικανοποιημένος σε λεπτομέρειες "ειμαιψαρακας" ακόμα δε θα αναφερθώ Χαμόγελο, η επομενη φορα θα είναι σίγουρα ακόμα καλύτερη, έχοντας περισσότερη εμπειρία πλέον - αφού καλύτερα είναι να συνεννοείσαι από πριν για το τι θέλεις ακριβώς (τώρα υπάρχουν και τα εσωτερικά τηλεφωνα που θα μπορούσανε να χρησιμοποιηθούν και για αυτό)

σίγουρα θα ξαναπάω

υ.γ στη βαθμολογία αν με άφηνε το σύστημα σίγουρα θα έβαζα παραπάνω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
10 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού