Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 370139
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Η χρονια αρχισε χαλια.Οταν πηγα η τσατσα μου προτεινε παρω 2 κοπελες την ραμονα και την γαβριελα μαζι.Ευτυχως που δεν το εκανα γιατι θα εκλαιγα 100 και οχι 50 ευρω.Η ραμονα ειναι κλασσικο "κοντοπουτανο" οπως ελεγε ενας φιλος.Πεταχτο κωλαρακι προστυχο προσωπο και στηθος μικρο αλλα ικανοποιητικο ετσι ξεγελαστηκα απο το παρουσιαστικο της και μπηκα.Επαιξα και εχασα.Προκαταρτικα σχεδον ανυπαρκτα.Της επιασα τα βυζια και της τα εγλυψα για να καυλωσω.Περασμα προφυλακτικου και πιπα κατω του μετριου.Την εβαλα απο πανω μου και αρχισαμε την μαχη ταυτοχρονα της επιανα και της εγλυφα τα ωραια βυζια της.Αλλαγη στασης στα τεσσερα και εκει μου λεει σιγα γιατι θα με πονεσεις,μετα απο λιγο νιωθω οτι το πεος μου ειναι εξω και προσπαθω να το βαλω παλι μεσα.Μεσα εισαι την ακουω να λεει και βλεπω οτι εχω ξεκαυλωσει.Δεν καταλαβα γιατι ξεκαυλωσα (πολυ κρεμα, ή πολυ ανοιχτη ή δεν ειχε στηθει καλα).Την βαζω απο πανω μου και πιανοντας της τα βυζια,καταφερα με τα χιλια ζορια να χυσω και να μην το ευχαριστηθω.Τελειωνοντας μια συμβουλη σκεφτειτε το 2και 3 φορες πριν πατε μαζι της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Μέλος
24
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού