Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 137 10
Sex Studio 124454
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη αργά το βράδυ , μετά της 12, όπου είχε υπηρεσία η Μαργκό. Πολύ όμορφη κοπέλα ,ξανθιά (προς το πλατινέ) με πολύ καλό σώμα και υπέροχα στήθη (αν και νομίζω ότι είναι σιλικόνη ), πρόγραμμα το απλό των 50€.
Ο χώρος καθαρός και περιποιημένος με τηλεόραση , αλλά έλειπε η ντουζιέρα….
Η Μαργκό πρόσχαρη και ευγενική άρχισε με φιλάκια στο στήθος και μια υποτυπώδη ισπανική ταυτόχρονα , στη συνέχεια προφυλακτικό και στοματικό βιαστικό και χωρίς τέχνη…. οπότε της το έκοψα , μιας και δεν είχε νόημα αφού ήμουν ήδη φτιαγμένος, και ξεκινήσαμε το γαμήσι (κλασική στάση) όπου μπορώ να πώ ότι είχε καλή συμμετοχή … μετά από λίγο , αφου έβλεπε ότι δεν τελείωνα, γύρισε στα τέσσερα όπου ήταν απόλαυση το θέαμα που έβλεπα από τους καθρέπτες…. την πήγαινα αργά γιατί δεν ήθελα να τελειώσω με το θέαμα που βλέπω (σκέτη καύλα η Μαργκό στα τέσσερα) , αλλά το κατάλαβε και άρχισε να κοπανιέται μπρός πίσω με μανία…. Της το έκοψα και της είπα να ανέβει πάνω μου.. (εκεί κατάλαβα ότι δυσανασχέτησε λίγο..) …. τέλος πάντων δεν μου αρνήθηκε και με θέα τις βυζάρες της και το όμορφο πρόσωπό της τελείωσα…. Σίγουρα η Μαργκό είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα κι αν καταλάβει ότι, σε σ’ αυτή την δουλεία που κάνει, πρέπει να παίζει και λίγο θέατρο (εννοώ να συμμετάσχει και να μην δυσανασχετεί ούτε και να βιάζεται) σε λίγο καιρό θα είναι στις κορυφαίες ….

Υ.Γ : Έχω την εντύπωση ότι πέρσι που την είχα ξαναπάρει ήταν ακόμα πιο όμορφη, μου φάνηκε λίγο κουρασμένη – σπασμένη στο πρόσωπο).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαργκό
R
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού