Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 48 10
Sex Studio 113814
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όπως φαίνεται στις φωτό και ακόμα καλύτερη πιστεύω είναι απο κοντά η Μαρίζα. Έχει μια κωλάρα που δεν βαριέσαι να την χαζεύεις! Είναι οι σωστές αναλογίες. Ούτε περιττά κιλά ούτε τίποτα. Κοντό μαλλάκι και ατίθαση στο σαλόνι αλλά και στο κρεβάτι. Είναι και Ελληνίδα και μπορείς να συνενοηθείς χωρίς να επαναλαμβάνεις 15 φορές αυτά που λές.

Στο δια ταύτα, η πίπα της έχει πολύ σωστή τεχνική. Εναλλαγές και με πολύ σάλιο αλλα και φτύσιμο. Πρόστυχο καβλάκι! Μία έκφυλη έκδοση της γκόμενας μας, με τα σωστά ρούχα, την σωστή στιγμή. Αφήνει χαιδέματα και μερικά φιλάκια, αν και δε το τράβηξα και τόσο, γούσταρα να αφεθώ να με περιποιηθεί.

Την άφησα να με καβλώσει αρκετά και το φυσικό επακόλουθο ήταν να την στήσω στα τέσσερα για όλο το υπόλοιπο του χρόνου που είχα. Αυτός που άλλαξα στάση στην ουσία ήμουν εγώ καθώς απτο κρεβάτι σηκώθηκα σε μια φάση στα πόδια μου και την γαμούσα όρθιος. Αυτή στα τέσσερα συνέχιζε και έδινε ρέσα εννοείται. Πολύ καλή συμμετοχή, τίποτα το προσποιητό και το "δήθεν". Μπράβο σου κούκλα μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίζα
Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού