Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 48 10
Sex Studio 113814
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ξανθια με πλουσιες καμπυλες,,3αρι στηθος γιοματη πατουρα,και σεξυ προσωπαρα!tip το σεξυ ψευδισμα και το πως σουφρωνει το στοματακι της οταν μιλαει,,καυλα!
ντουζακι για να φυγει η καπνα απο πανω μου,,και να στανιαρω λιγο απο τις μπομπες που επινα απεναντι στο w,,και τσουπ να σου την η σεξουαλα!επιθεση στα ορθια οπου και αρχιζω να την φιλαω στον λαιμο και στις βυζαρες ενω της χουφτωνα τα κωλομερια!καυλωμενος μου ρθες μου κανει...δεν σου αρεσει της λεω μωρο μου,,αυτο ελειπε να μην μου αρεσει μου κανει και συνεχιζουμε το χαριεντισμα!
αφου εχω γινει μου φοραει το λαστιχο και πεφτει στα γονατα,,ορθιος εγω,,και ξεκιναει ενα τσιμπουκωμα διαρκειας με πολλες φτυσιες και πολλα χτυπηματα του δικου μου στα μαγουλά και στην γλωσσιτσα της!καυλα!!
δεν θα αντεχα και πολυ οπερ και την στηνω στα ορθια της κατεβαζω ισα ισα το κορδονι για να κεντραρω καλυτερα και αρχιζω να την σφυροκοπω με αυτην να βγαζει πνιχτες κραυγουλες ενω δαγκωνε τα χειλια της!με εφτιαξε τοσο πολυ αυτο το πουτανι που στο 2λεπτο σφυροκοπηματος αδειασα!μου χαμογελασε στραβοφορεσε το στρινγγακι της την φιλησα πεταχτα στον λαιμο και την εκανε!
ps ωραιο θυληκο ειναι η πουτανα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίζα
Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού