Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271327
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο πάνω studio. Ήταν η Ιρένα και έκανε μία στροφή στην μπάρα και γέλαγε συνέχεια, δεν ξέρω τον λόγο. Όμορφο προσωπάκι, τεράστιες φυσικές βυζάρες, τεράστια σκούρα μουνόχειλα και συμπαθητικό κολαράκι. Παίρνω το απλό πρόγραμμα (50ε) και παιρνάω στο καθαρό δωμάτιο με την plasma tv να παίζει ένα ντοκιματέρ. Μετά από κανά 10λεπτο έρχεται η κοπέλα χαμογελαστή και ξαναγέλαγε πάλι. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτο το κορίτσι.
Στα προκαταρκτικα αρκέστηκε λίγο χάιδεμα στο στήθος μου και στις ρώγες που δεν ήταν αρκετό να με ερεθίσει. Μετά έβαλε στο πεσμένο πέος μου προφυλακτικό και άρχισε μία ωραία πίπα που με έκανε τούρμπο. Στα ενδιάμεσα σταμάταγε την πίπα και ξαναγέλαγε... Την ρώταγα γιατί γελάει συνέχεια και μου λέει τίποτα. Τώρα στο sex είχε πολύ καλή συμμετοχή αν και κάποια στιγμή η τσατσά δυνάμωσε την μουσική του δωματίου και μου είπε η Ιρένα να χύσω γιατί πρέπει να φύγει.
Τέλος πάντων. Πολύ καθαρό δωμάτιο, ωραία κοπέλα η Ιρένα με καλή συμμετοχή και με ένα χαμόγελο στα χείλη, η τσατσά λίγο μου την έσπασε που δυνάμωσε την μουσική, αλλά ίσως και να ήμουν πολύ ώρα στο δωμάτιο. Το πάρκιν το βράδυ είναι άπλετο, αλλά την ημέρα δεν είναι τόσο εύκολο και σε κοιτάνε πολλά αδιάκριτα βλέμματα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Ιρένα
opeth
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
77
Likes:
13
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού