Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα στα μέλη του site, επισκέφθηκα πριν από μία ώρα το μαγαζί και πέτυχα την πολυδιαφημισμένη Πάολα! Μιλάμε η κοπέλα άλλο πράγμα, σε κάνει να περνάς καλά, σαν να είσαι με το κορίτσι σου! Πραγματικά η όλη της συμπεριφορά ήταν όπως την έχουν περιγράψει και οι υπόλοιποι! Η κοπέλα είναι ξανθιά,ύψους 1.70 περίπου χωρίς τακούνια και ηλικία πάνω κάτω 25 ετών. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο με μια απίστευτα καυλιάρικη διάθεση και άρχισε να με φιλάει στο σώμα μου και στην συνέχεια έκανα και εγώ το ίδιο. Έπειτα μου πρόσφερε ισπανική περιποίηση και μετά από λίγο μου πήρε μια εξαιρετική πίπα και μάλιστα μου έγλειφε την κεφαλή του πέους μου. Μετά αλλάξαμε στάση, εγώ ήμουν από πάνω της και της έγλειφα τα πόδια και σε λίγο ήρθε κι αυτή από πάνω μου όπου μετά από λίγο έχυσα μέσα της! Πάντως όλη την ώρα της πράξης ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Να επισημάνω πως κάποια στιγμή βγήκα καταλάθος από μέσα της και δεν δυσανασχέτησε καθόλου όπως μπορεί να έκανε κάποια άλλη! Μου τον έπαιξε λιγάκι και μετά ξαναμπήκα μέσα της. Γενικά, να πω πως η Πάολα τιμάει και με το παραπάνω τα λεφτά που της δίνει ο καθένας μας και είναι από τα λίγα κορίτσια που σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Επίσης να πω πως της είπα ότι έμαθα γι'αυτήν από το Internet και ευχαριστήθηκε! Στο τέλος όταν και έφυγα βγήκε από την κουζινούλα η τσατσά για να με χαιρετήσει και ήταν και η Πάολα που καθόταν αραχτή με το τσιγάρο της και τα πόδια της πάνω σε καρέκλα! (με χαιρέτησε τόσο καυλιάρικα). Αυτά είχα να πω για την σημερινή επίσκεψή μου και προτείνω σε όλους εσάς που επισκέπτεστε το site να την επισκεπτείτε έστω και μία φορά, αξίζει τον κόπο και δεν θα χάσετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Μέλος
26
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού