Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 256 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πολλα εχουν λεχθει για τη Σαμπρινα οσον αφορα τις υπηρεσιες αλλα και την εμφανιση της οπου οι γνωμες διαφερουν, με αλλους να την θεωρουν πιο γεματη και αλλους κανονικη. Η δικη μου γνωμη ειναι οτι βρισκεται καπου στη μεση χωρις να ξεπερναει τα ορια. Με πλουσια ομως τα ελεη.

Αντιοχειας λοιπον και η ευγενικη υπηρεσια μου ανοιγει την πορτα. Εκεινη την ωρα δεν υπηρχε ιδιαιτερος κοσμος πραγμα μαλλον ασυνηθιστο για την Σαμπρινα αφου συνηθως υπαρχει ουρα. Ετσι περασα παιρνοντας το απλο προγραμμα εκμεταλλευομενος αυτη την ευκαιρια. Μαλιστα την ειχα χασει για καποιο διαστημα και την ξαναβρηκα με την βοηθεια μελων του σαιτ. Ερχεται λοιπον η κοπελλαρα και εδω να κανω μια περιγραφη για τι πραγμα μιλαμε. Ψηλη πανω απο 1.75cm νταρντανα με πλουσιο φυσικο στηθος, για μενα απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε. Το ειχα πρωτοδει αν θυμαμαι καλα πριν απο τρια χρονια και απο τοτε δεν εχει πεσει στην εκτιμηση μου. Βαρυ, μεγαλο, γεμιζει την χουφτα σου και ξεχειλιζει. Αρκετα στητο για το βαρος του και ελπιζω να παραμεινει ετσι. Δερμα απαλο και χρυσαφενιο οπως και τα μαλλια της. Ποδια μακρια που οταν ξεδιπλωθουν δεν την χωραει το κρεββατι και ενας κωλος που οταν στηνεται σε γεμιζει χαρα! Λιγο γεματη στην κοιλιτσα οπου αυτο με φτιαχνει πολυ και ενα προσωπο παντα χαμογελαστο και ομορφο με τσαχπινια και ναζι.

Βγαζει το ολοσωμο μινι φορεμα που φοραει και αποκαλυπτονται οι σεξυ καμπυλες της. Οταν την εχεις κοντα σου δεν το πιστευεις οτι εχει τετοιο κορμι. Ξαπλωνει πανω μου και το γλυκο βαρος της μαζι με τη ζεστασια του κορμιου της αρχιζουν να με ερεθιζουν. Τα βυζια της ειναι τοσο μεγαλα που ξεχειλιζουν στο πλαι. Φιλακια στο στηθος μου και περασμα του οργανου μου μεσα στις βυζαρες της. Πολυ καλη ισπανικη, το κατεχει αριστα με παλινδρομησεις αργες και αισθησιακες και υστερα περασμα προφυλακτικου για στοματικο. Αργο, βαθυ με πονηρες ματιες και γελακια προς το μερος μου. Δεν γλειφει μπαλλες ομως. Δεν θυμαμαι αν μου το εχει κανει στο παρελθον.Χμμμ; Συνεχιζει για λιγο ακομα και υστερα ανεβαινει πανω μου. Πολυ καλη η αισθηση και η διεισδυση βαθια και υγρη. Εκει με καβλωσε αρκετα με τις βυζαρες να πηγαινουν περα δωθε και παραλιγο να παραδωσω αλλα κρατηθηκα. Αλλαζουμε σταση σε πισωκολλητο επειτα απο προτροπη δικη μου οπου εκει εδωσα δυνατα καθως χουφτωνα αλλοτε τον κωλο της και αλλοτε τα βυζια της. Τελος γυρισμα μπροστα οπου ειναι η σταση που παραδοσιακα με καυλωνει περισσοτερο με εξαιρετικη συμμετοχη απο μερους της οπου εσφιγγε τα ποδια της γυρω απο το κορμι μου. Τελειωσα με μεγαλη ενταση και πραγματικα αυτη τη φορα το ευχαριστηθηκα πολυ μαζι της.

Για αλλη ακομα μια φορα ειναι η σιγουρη επιλογη και δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην περασει καλα μαζι της. Προσχαρη και γελαστη ειτε βρισκεται στο σαλονι ειτε στο δωματιο θα σου φταξει την διαθεση με το μπριο και το χιουμορ της. Δεκτικη στα χαδια δεν λεει οχι σε οποιαδηποτε λογικη απαιτηση που θα εχεις. Συστηνεται ανεπιφυλακτα! Μπραβο Σαμπρινα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Υπηρεσίες
vaglis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
20
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού