Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση πριν δύο μέρες με την εν λόγω κυρία. Ξανθό σπαστό μαλλάκι, μακρύ, μπουτάρες και ευγενική σε γενικές γραμμές. Κάνει το σαλονάκι της, ο τσάτσος ( αρκετά σωστός και μάλλον όχι στηςπου ) μου λέει το γνωστό παραμύθι, και αποφασίζω να δοκιμάσω με 50 ευρώ.

Το νταβαντούρι ξεκίνησε με κουβέντα, με ρωτούσε αν την έχω πετύχει σε κανένα αλλο μαγαζί και τέτοια, της είπα όχι, αλλά αν είναι κάπου σταθερά και αν περάσουμε καλά θα την προτιμάω στο μέλλον. Φάνηκε να το γούσταρε αυτό και ξεκίνησε την πίπα με πολύ καλές προυποθέσεις για το μετά! Φτυσίματα, πολύ καλό γλύψιμο και μαλακία, μαζί με λίγα λογάκια για τα οποία της είπα ότι θα της σφαλιαρίσω τα κωλομέρια όταν την βάλω στα τέσσερα. Χαμογέλασε, και σα να με προκαλούσε, μετά απο λιγο στήθηκε και είπε έλα να σε δούμε!! Λέω εδώ είσαι, καλή θέα, με περιφέρεια και στήσιμο γαμάτο, κάνει πέρα την κιλότα και άρχισαμε το γαμήσι. Φορούσε ζαρτιέρες τις οποίες παραλίγο να σκίσω, αλλά δεν φάνηκε να την νοιάζει καθώς δεν ήταν συγκρατημένη ούτε βαριεστημένη για ένα λεπτό.

Ξεσκιστήκαμε καλά, της τραβούσα λίγο τα μαλλάκια, απαλά όχι τίποτα βίαιο, μην γίνει και καμιά μαλακία και σπαστούμε χωρίς λογο! Σε όλη την διάρκεια ήταν power η Μίλβα, το έζησε το 50άρι και το τίμησε καλά μπορώ να πώ. Σίγουρα θα την παρω στο μέλλον ξανά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού