Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824421
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επιστροφή στο τόπο του εγκλήματος..αυτή τη φορά με τη Βίβιαν! Για όσους δεν την ξέρουν (και εγώ πρώτη φορά την έβλεπα από κοντά) είναι Τσέχα, πολύ ψηλή, αδύνατη, με κοντό μαλλί ξανθό, ωραίο βυζάκι, κωλαράκι πεταχτό και απίστευτες μακριές ποδάρες! Αυτό που συμπληρώνει την όλη εικόνα είναι το άγριο πρόσωπο της, παρόλο που έχει όμορφα χαρακτηριστικά.
Μόλις γδύθηκα στο δωμάτιο, όπου η θέρμανση ήταν αρκετά υψηλή ευτυχώς, γιατί ερχόμουν από την παγωνιά…δεν άργησε να έρθει και ο κορίτσαρος.
Με αιφνιδίασε με το που μπήκε μέσα! Ντυμένη με τη στολή της υπηρέτριας, κρατούσε στο χέρι το φτερό για το ξεσκόνισμα και στο άλλο το μαστίγιο με τις ουρές. Ούτε να τη χαιρετήσω δεν πρόλαβα! Μου άστραψε μια με το μαστίγιο, πετώντας μου το σκουπάκι στα μούτρα, και στο καπάκι μια δυνατή μπάτσα στο κεφάλι, κοντά στο αυτί, που με έκανε να ακούσω κουδουνάκια!
Αιφνιδιάστηκα, αν και είμαι σχετικά έμπειρος στο αυταρχικό, αλλά ζαλίστηκα και κοκάλωσα. Κάτι που πρέπει να πω γι’αυτήν την κοπέλα είναι πως πρόκειται για ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ πλάσμα! Έτσι και αρχίσει και βαράει..δε σταματάει. Ακόμα και αν δείχνεις πως ζαλίστηκες ή πόνεσες πολύ! (τόση αγριάδα ούτε η Μπέτυ!). Νομίζω πως η Άντζελα είναι εξίσου άγρια αλλά με περισσότερο στυλ.
Σχεδόν με πέταξε κατάχαμα και μου έφερε, ξαπλώνοντας στο κρεβάτι, τα πόδια της στα μούτρα μου!
- «Γλείψτα και παράλληλα ξεσκόνιζε το κομοδίνο, δούλα!».. καλά τα είχα δει ΟΛΑ! Και δεν είχαμε καν αρχίσει! Έγλειφα τις υπέροχες μακριές ποδάρες της και έκανα επίτηδες πως βαριέμαι να σκουπίσω..να δω που θα το πάει! Τι το ήθελα! Μου έριξε κάτι μπάτσες (όχι χαστούκια! Μπάτσες!!) με όλη της δύναμη στο πρόσωπο και στο κεφάλι…και προσπάθησα να καλυφτώ!
- «Δε σου είπα να σκουπίσεις καλά ρε καριόλη?» «Τι κάνεις ρε μαλάκα?» και μου ξανάδωσε τις ποδάρες της, αφού έβγαλε τη μία γόβα…και άρχισα να γλείφω την πατουσάρα της! Την άλλη γόβα…μόλις την έβγαλε μου την εκσφεντόνισε κυριολεκτικά πάνω μου, ευτυχώς στο σώμα και βόγγηξα!
Γύρισε στα τέσσερα και μου έδειξε την κωλάρα της!
«Έλα, γλείψε μου την κωλότρυπα γρήγορα» μου είπε απότομα, και παραμερίζοντας το στριγκάκι της, μου έδειξε την τρυπούλα της! Ανοιχτόχρωμη και λαχταριστή! Έπεσα με τα μούτρα, αλλά δε με άφησε πολύ! Έπαιζε άγριο παιχνίδι! Με έσπρωξε και μου έδωσε ένα μαύρο στριγκάκι να φορέσω.
«Θα σε πεθάνω απόψε εδώ, ρε μαλάκα, δε θα βγεις ζωντανός!» φώναξε και μου έριξε δυνατές κλωτσιές, πετώντας με στη γωνιά του δωματίου πίσω από την πόρτα. Ήρθε και στάθηκε πάνω από το κεφάλι μου και ξαναπεραμερίζοντας το στριγκάκι της, με ξανακάλεσε να της γλείψω πάλι την κωλότρυπα!
Γινόταν συνέχεια εναλλαγές ξύλου και κωλογλυφάδας ή λίγο στο μουνί της…
- «Θέλω να με πας βόλτα!» και ρίχνοντάς με στα 4, με καβάλησε και βγήκαμε στο πάνω σαλόνι.
- «Βάλε το σκουπάκι στο στόμα, προχώρα και ξεσκόνιζε μαλακισμένε!» και μου έχωσε τη λαβή από το σκουπάκι σχεδόν στο λσρύγγι, ενώ περνώντας το μαστίγιο κάτω από το λαιμό με έπνιγε χρησιμοποιώντας το ως υποζύγιο. Πήγα μέχρι το τραπεζάκι του κέντρου προσπαθώντας να το σκουπίζω και αυτή όλη την ώρα με βάραγε. Όταν φτάσαμε στο καναπέ, κάθισε και έδωσε πάλι τα πόδια της να τα γλείψω. Μετά ξανα πίσω.. Έκανα και καλά πως δεν κατάλαβα που μου είπε να πάω, αλλά σηκώθηκε και μου έριξε ένα ξύλο που έπεσα ανάσκελα από τον πόνο.
Όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο με διέταξε να της σκουπίσω τα πόδια και να τα φιλήσω. Εκεί αφήνιασα εγώ και άρχισα να γλείφω τις μπουτάρες της, τις γάμπες, τα κωλομέρια της.. όπου προλάβαινα..
-«Μη βιάζεσαι ρε μαλάκα! Σου είπα εγώ να τα κάνεις αυτά? Ε?» και με έφτυσε με μια ροχάλα στο πρόσωπο πολύ πηχτή, ξαφνικά, και με γέμισε χαστούκια. Το ένα με βρήκε στο μάτι, το άλλο στη μύτη και εκεί πραγματικά πήγα να της πω το παρακάνει… αλλά δεν κώλωσε!
- «Τι? Πονάς?...θα σε πεθάνω!!!»… (!!!)
Μπορεί να είχα αιφνιδιαστεί, αλλά γούσταρα με τα 1000 αυτό τον άγριο και πρωτόγνωρο τρόπο.
Πήγα να πέσω πάνω της να της γλείψω τα βυζιά..και με έσπρωξε με όλη της δύναμη με τα πόδια..αφού παραλίγο να πέσω από το κρεβάτι!
- «Όχι ακόμα…θα με δεις να μαλακίζομαι!» μου είπε…και ξαπλώνοντας ανάσκελα, άνοιξε τις ποδάρες της, παραμέρισε το βρακί της, και μου πρόσφερε ένα υπέροχο θέαμα! Κράτησε ανοιχτά τα μουνόχειλά της και μου έδειξε τη μουνάρα της. Άρχισε να την μαλακίζει με τα δάχτυλα της, να την τρίβει, να χτυπάει την κλειτορίδα, πολύ γρήγορα, και με το άλλο χέρι να χαϊδεύει τις ποδάρες της!
- «Έτσι, να σε βλέπω να βασανίζεσαι!!» μου έλεγε, βλέποντάς με να μαλακίζομαι και εγώ ξέφρενα!
- «Έλα να με γλείψεις τώρα…»..και χωρίς δεύτερη πρόσκληση, έπεσα στη μουνάρα της και ξεκίνησα να ρουφάω γρήγορα την κλειτορίδα της.
- «Και το κώλο μου παράλληλα»…αφού γουστάρει κωλογλείψιμο κάργα!
Έγλειφα πόδια, μπούτια, μουνί, κωλομέρια, κωλότρυπα, όλα μαζί, όπου προλάβαινα και αυτή χόρευε στο κρεβάτι. Σε μια στιγμή με καβάλησε ανάποδα στο σβέρκο, όπως είχα μείνει μπρούμυτα και άρχισε να μαλακίζεται εκεί πάνω ενώ ένιωσα τα χέρια της να μου χαϊδεύουν τα κωλομέρια…πότε τα χτυπούσε και πότε το χάδι της γίνονταν γλυκό πάνω στα αρχίδια μου.
Σηκώθηκε, έβγαλε τελείως το στριγκάκι της και στήθηκε μπροστά στη βιτρίνα. Ξεκλείδωσε και άρχισε να ψάχνει…
- «Έλα να γλείφεις το κώλο μου, όσο έχω δουλειά εγώ…» και ενώ είχα χωμένο το πρόσωπο μου ανάμεσα στα τρυφερά κωλομέρια της, αυτή έβγαλε δυο μικρούς δονητές (όχι dildo).
Πέρασε προφυλακτικό στο ένα, και το ακούμπησε ανάμεσα στα κωλομέρια μου (της είχα εξηγηθεί εξαρχής πως δε γούσταρα στραποναρίσματα κλπ αυτή τη φορά). Έτσι το ακούμπησε πάνω στο κώλο μου, άνοιξε τη δόνηση και με το άλλο χέρι άρχισε να με μαλακίζει, χωρίς να μου το χώσει. Τα απαλά της χάδια και η πρωτότυπη μαλακία, σε συνδυασμό με τη δόνηση με είχαν κάνει turbo!
- «Κοίτα τώρα τι θέαμα θα σου δώσω…» μου είπε… και ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι..
(από εκεί και πέρα ένιωσα πως έπαιζα σε τσόντα…)
Άνοιξε και τους δύο δονητές και τους ακούμπησε στην κλειτορίδα της, λυγίζοντας τα πόδια της…
- «Βλέπε τι κάνω…και γλείφε τα πόδια μου…» μου είπε σαν χαμένη, και την είδα να χώνει τον ένα δονητή στο μουνί της… ενώ το άλλο το έτριβε πάνω στην κωλοτρυπίδα της..
Ε τέτοιο show δεν το έχω ξαναδεί και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα να το κάνετε μια φορά.
Άρχισε να γαμιέται με τον ένα δονητή, και να βογγάει, ενώ εγώ τώρα την έγλειφα πολύ κοντά στα μεγάλα μουνόχειλα.. βλέποντας (κυριολεκτικά) σε απόσταση αναπνοής το δονητή να μπαινοβγαίνει στη μουνάρα της, το θόρυβο που έκαναν οι δονήσεις, τα υγρά της (που τα πολλαπλασίαζα φτύνοντας συνεχώς εκεί πάνω)..
- «Τρίψε με το δάχτυλο σου την κωλότρυπά μου, αλλά μην τυχόν και το χώσεις σε σκότωσα!» μου είπε σιγά…
Ακούμπησα τον αντίχειρά μου πάνω στην κωλοτρυπίδα της, ενώ της έγλειφα παράλληλα τα μπουτάκι της. Είχαν χαλαρώσει οι αντιστάσεις της και παίρνοντας τον ένα δονητή από το χέρι της, συνέχιζα να το μπαινω-βγάζω εγώ στο μουνί της! Ένιωσα να σπρώχνει το δάχτυλό μου από τον κώλο της και να χώνει σιγά τον άλλο δονητή με το χέρι της!
Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου! Χωρίς να σταματήσω να τη γαμάω με το δονητή, άρχισα να παίζω τον πούτσο μου σαν τρελός!
Δεν ξέρω πόση ώρα διήρκησε αυτό το παιχνίδι..
- «Θέλω να χύσω, θέλω να χύσω…» έλεγε συνέχεια, (ενώ τις βρισιές που μου έλεγε δεν μπορώ να τις γράψω εδώ..λογοκρισία απίστευτη!).
Σε κάποια στιγμή έχωσε και τους δυο στο μουνί της!!! Τους έβγαζε και έκανε τα υγρά της να κρέμονται από πάνω τους και τους ξαναέχωνε και μου έλεγε
- «Κοίτα πως κολλάνε..κοίτα τις καύλες μου…κοίτα..κοίτα..»… ενώ καμιά φορά μου τους έχωνε στο στόμα μου! Τρομερά κόλπα!
- «Κοίτα στον καθρέπτη πως γαμιέμαι…» μου έλεγε συνέχεια, ενώ εγώ τώρα άρχισα να τη γλείφω στο σημείο ανάμεσα από τους δονητές. Με αυτό την καταβρήκε…επιτάχυνε τις διεισδύσεις, ενώ εγώ επιτάχυνα τα χτυπήματα της γλώσσας μου σε εκείνο το σημείο…
Ούρλιαξε ένα μικρό, παρατεταμένο βογγητό και βγάζοντας τους δονητές, έσφιξε το κεφάλι μου ανάμεσα στις μπουτάρες της!
Όταν ηρέμησε, πήρε από το κομοδίνο ένα προφυλακτικό, μου το φόρεσε και στήθηκε στα 4. Την άρπαξα και τηη κάρφωσα με μανία, ενώ σηκώθηκα και στα πόδια μου για να μεγαλώσω το σφυροκόπημα.
Τη γύρισα ανάσκελα, και της τον ξανακάρφωσα για κανα λεπτό με τα πόδια της στους ώμους μου, ενώ αυτή με έβριζε απίστευτα!
Όταν ένιωσα πως μου έρχονται… της το φώναξα, και μόλις πρόφτασα να βγω.. πήγαμε αστραπή στο ντους, γονάτισα μέσα, και κάνοντας (κυριολεκτικά) αυτή μονόζυγο από το σίδερο.. σήκωσε τη λεκάνη της και μου πέταξε την golden rain της στο πούτσο μου, που άμεσα έχυνε κατά κύματα!
Όταν ηρέμησα.. με κοίταξε, μου έχωσε ένα χαστούκι και με ρώτησε..
- «Το ευχαριστήθηκες μαλάκα?»
- «Είσαι πολύ άγρια» της είπα σχεδόν πτώμα.
Μπήκα κάτω από το καυτό νερό για να συνέλθω, ενώ αυτή με ξαναρωτούσε αν μου άρεσε, και πως το γουστάρει πολύ το αυταρχικό.
Γενικά ήταν μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ εμπειρία σε αυταρχικό πρόγραμμα.
Δεν το περίμενα πως η Βίβιαν τα καταφέρνει τόσο καλά! Με κατέπληξε! (Και δεν είχα ακούσει κάτι γι’αυτήν, πλην των συμβουλών και των προτροπών της Άντζελας, που δικαιώθηκε ακόμα μια φορά για τις επιλογές της).
Σίγουρα τους κάνει φροντιστήρια…δεν εξηγείται αλλιώς!
Λοιπόν…
Αυτή ήταν η τελευταία μου κριτική..
Σε μια βδομάδα φεύγω, λόγω επαγγελματικού – προσωρινού – ζητήματος στην επαρχία.. Για κάποιους μήνες, θα στερηθείτε (κάποιοι) και θα απαλλαγείτε (κάποιοι άλλοι) των ιδιόρρυθμων κριτικών – εμπειριών μου.
Έμαθα πάρα πολλά από το site, με βοήθησε σε αρκετά ζητήματα κυρίως ενημέρωσης. Θα μπαίνω αν βάλω ίντερνετ εκεί…
Τι να πω… ναστε όλοι καλά...
Εις το επανιδείν….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίβιαν
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maebius69, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού