Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367698
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η Ραμόνα είναι ένα νεαρό όμορφο κορίτσι, με ξανθά – πλατινέ μαλλιά μέχρι τους ώμους. Γλυκό πρόσωπο, ωραίο κορμάκι, στητό σφριγηλό στήθος, πεταχτό κωλαράκι. Το σαλόνι της πολύ ελκυστικό, και έτσι σήμερα ου ήταν η τρίτη φορά που τη έβλεπα αποφάσισα να περάσω για την στενότερη γνωριμία.

Σύντομη είσοδος στο δωμάτιο. Γελαστή με ρώτησε το όνομα μου. Χάζεψε για λίγο το τατουάζ μου και μου έκανε κομπλιμέντα για το άρωμα μου. Όλο νάζι σε κάποια στιγμή μου λέει: «Θα σε φάω».
Καλά ξεκινήσαμε σκέφτηκα.

Όμως μάλλον ήταν σε δίαιτα, γιατί το «φαγητό της» ήταν πολύ λιτό. Ένα – δύο φιλάκια στις θηλές μου και πέραν τούτου κανένα άλλο προκαταρκτικό. Κατέβασε το στριγκάκι της και έβαλε κρέμα από το σωληνάριο που κρατούσε, κάτι που εμένα, καλώς ή κακώς με ξενερώνει απίστευτα.
Ξεκίνησα κάποιες προσπάθιες να την φιλήσω στην κοιλιά και στο στήθος και με σταμάτησε: «περίμενε, περίμενε, να σκουπίσω τα χέρια μου από την κρέμα» είπε.
Αφού σκουπίστηκε, με άφησε να την φιλάω στο στήθος το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ καλό στην αφή. Συνέχισα προς τον λαιμό και τότε :
«χαχαχαχαχαχαχα , μη μη γαργαλιέμαι…»
ΟΚ λέω και άρχισε το στοματικό.
Της πλάκας και δευτερόλεπτων. Ούτε λόγος για περιποίηση της γύρω περιοχής, ούτε καν βαθύ και με πολύ χρήση χεριού.
Της ζήτησα και ήρθε από επανω. Κάτι γινόταν εκεί, συνεχίσαμε με στάση του λωτού. Όποτε πλησίαζα λαιμό, τα γέλια ήταν η αμέσως επόμενη αντίδραση της. Ιεραποστολικό. Δεν ήξερε πώς να βάλει τα πόδια της, και γενικα η όλη φάση έπαιρνε την κατιούσα. Αποκορύφωμα στα τέσσερα με άθλιο στήσιμο, οπου η διείσδυση γινόταν με δυσκολία, μιας και η στύση πλέον δεν ήταν στο φόρτε της.
Της ζήτησα να τελειώσουμε με στοματικό. Με έκπληξη στο πρόσωπο ης μου λέει:
"Τώρα, μετά το sex ? Όχι, οχι δεν το κάνω ".

Η πλήρης πτώση ήταν γεγονός πλέον. Για το γαμώτο όμως, της είπα να με τελειώσει με χειροτεχνία. Δέχτηκε, αλλά και εκεί, δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί στον «μικρό Cheyenne”. Βγάλαμε το προφυλακτικό, και αφού της ζήτησα ταυτόχρονα με τις παλινδρομήσεις αν μου δίνει κάποια φιλιά και γλειψίματα στο στήθος μου (ειναι κάτι που με ερεθίζει αρκετά) το τέλος ήρθε, με το υγρό πυρ να προσγειώνεται στην κοιλιά μου.
Δυστυχώς όμως κάποιες ελάχιστες σταγόνες πήγαν και στα δάκτυλα της. Με έκφραση αηδίας, τίναζε το χέρι της για να φύγουν τα λιγοστά φλόκια
Δεν άντεξα και της είπα «Πως κάνεις έτσι, δεν είναι δηλητηριο».
Χαμογέλασε, έβαλε το στριγκάκι της, μου είπε ευχαριστώ και αποχώρησε..

Η διαίσθηση μου αυτή την φορά με πρόδωσε. Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου.
Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω ξεπέτα, μιας και δεν έδειξε σημάδια βιασύνης και γρήγορου τελειώματος. Μου έδειξε ότι δεν γνωρίζει το αντικείμενο.Εχει ακόμα να μάθει πλλά, εαν θέλει να σταθεί σε studio.
Όμορφη, πρόσχαρη, γελαστή, φιλική κοπέλα. Όμως αυτά τα προσόντα τα ζητάω σε μία κοπέλα που θα κάνω φίλη μου. Από την κοπέλα που θα κάνω sex σίγουρα ζητάω άλλα πράγματα, τα οποία η Ραμόνα σε καμία στιγμή δεν μου τα πρόσφερε….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ραμόνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού