Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143009
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ιδέες μου μπήκαν μετά την χθεσινοβραδινή κουβέντα με το φιλαράκι μου και έτσι η επταήμερη σεξουαλική αποτοξίνωση που είχα προγραμματίσει πήγε περίπατο, και δεν άργησα να βρεθώ στην αγκαλιά της εκπληκτικής Εβελίνας.ΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Η Εβελίνα είναι ένα πανέμορφο 20χρονο πιπίνι, την είχα επισκεφθεί και προ 20ημέρου, και συνδυάζει teen εμφάνιση με τεράστια σεξουαλική εμπειρία, αθώα φατσούλα με πονηρή ματιά και κάνει κόλπα στο κρεβάτι που θα ζήλευαν συναδέλφισες της με τα διπλά της χρόνια.

Το κορμί της είναι θεϊκό, ψηλή σαν λαμπάδα, βελούδινη επιδερμίδα, σφιχτό βυζάκι προς το 3αρι και πεταχτό κολαράκι.
Κάνει τα πάντα και τα προγράμματα της ξεκινούν από τα 30 ευρώ και φτάνουν έως τα 150 ευρώ. Εγώ πέρασα με ένα πρόγραμμα των 50 ευρώ που περιλάμβανε χαλαρό χρόνο και χύσιμο στα βυζάκια της.

Στο δωμάτιο μπήκε πολύ κεφάτη, το χαμόγελό της είναι ‘’όλα τα λεφτά’’, και τα πρώτα χαδάκια ήταν σε όρθιο στυλ. Αφού μου έγινε κάγκελο με οδήγησε στο κρεβάτι, όπου προς ευχάριστη μου έκπληξη συνεχίστηκαν τα προκαταρκτικά χαδάκια, ανεβαίνοντας πάνω μου τρίβοντας το μουνάκι της στην κοιλιά μου ενώ έτσι όπως ήμασταν αγκαλιασμένοι, την χάιδευα αχόρταγα σε όλο της το κορμί κάτι που κατάλαβα ότι της άρεσε πάρα πολύ. Ακολούθησε τρίψιμο του πουλιού μου στις βυζάρες της και αφού κλείσαμε ένα 10λεπτο !!!!!!! με τα προκαταρκτικά ήρθε η στιγμή του περάσματος του προφυλακτικού το οποίο έγινε με αριστοτεχνικό τρόπο με το στόμα.
Η πίπα της ήταν άριστη, βαθιά χωρίς καθόλου δόντι και κυριολεκτικά με απογείωσε αφού συγχρόνως και εναλλάξ έριχνε γερό καραμέλωμα στα @@ μου. Ταυτόχρονα χάιδευα και την κωλοτρυπίδα της και κάποια στιγμή, (αφού πρώτα τη ρώτησα), έχωσα μέσα της ολόκληρο το σαλιωμένο μου δάκτυλο. Ανείπωτη ηδονή.
Η συνέχεια δόθηκε από πάνω, η συμμετοχή της ήταν φοβερή και τα αληθοφανή ή αληθινά βογκητά της συμπλήρωναν την όλη φάση. Μετά από λίγο την γυρνάω σε πισοκολιτό όπου άντεξε σε ένα πολύ δυνατό και ανελέητο σφυροκόπημα. Συνέχισα σε ξαπλωτό πισοκολητό χωρίς να τον βγάλω έξω, φάση όπου δόθηκε το τέλος μέσα σε κραυγές αβάσταχτης ηδονής. Gameover.
Ο αποχαιρετισμός δόθηκε με σταυρωτά φιλάκια και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις.

Μπορεί να μην έδωσα το τέλος βάσει του προγράμματος που πήρα (χύσιμο στα βυζάκια), αλλά η Εβελίνα τίμησε το 50αρικο που έδωσα με το παραπάνω. Ο συνολικός χρόνος ήταν κάπου στα 20 λεπτά και η συμμετοχή της σε όλο αυτό το 20λεπτο ήταν καταπληκτική.

Αποχώρησα με φτιαγμένη τη διάθεση έχοντας ένα γλυκό μούδιασμα σε όλο μου το κορμί και με την εικόνα της ζωντανή έως τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές.

Σίγουρα είναι το πρώτο φαβορί για να μου τα ‘’ φάει’’ (εννοώ τις περισσότερες επισκέψεις) το 2011.

Συναθλητές σπεύσατε.ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού