Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825411
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα ένα διάστημα να γράψω κριτική… μεσολάβησαν και οι γιορτές… Τέλος πάντων, οι λάτρεις του αυταρχικού και όχι μόνο, θα την ευχαριστηθούν ελπίζω…
Επαναλαμβάνω, γράφω ακριβώς ότι έχω ζήσει, ότι έχω κάνει.. δεν έχω λόγο να πω ψέματα ή να εντυπωσιάσω (αφού οι λάτρεις αυτού του προγράμματος είναι επιλεγμένο κοινό). Και φυσικά η ενημέρωση είναι λιγοστή…
Μετά τις τελευταίες φωτογραφίες των κοριτσιών που ανέβασε στο site η Άντζελα και βλέποντας τις ατελείωτες ποδάρες της Αλίκης… δεν ήθελα δεύτερο κίνητρο για να επισκεφτώ το καλύτερο dungeon studio… Ή μάλλον είχα ένα δεύτερο… την καινούργια στολή καλόγριας… που κολάζει και άγιο (δείτε τη φωτο με την Κέλλυ ντυμένη καλόγρια και θα καταλάβετε)!
Επίσκεψη λοιπόν βραδάκι, στη 2η βάρδια, ενώ η Αλίκη είχε ήδη πελάτη στο 4, ξάπλωσα στο 3 και την περίμενα (αφού είχε προηγηθεί συνεννόηση φυσικά… για την κόλαση που θα ακολουθούσε!)
Όταν άνοιξε η πόρτα, μπήκε μέσα η Αλίκη με τη κατάμαυρη στολή της catholic nun, ενώ οι ανοιχτόχρωμες ποδάρες της δημιουργούσαν μια ερεθιστική αντίθεση.
- «Είσαι έτοιμος τέκνον μου?» με ρώτησε γελώντας, και πλησιάζοντας αργά μου μόστραρε το, αψεγάδιαστο σε αναλογίες, σώμα της.
Είχα καυλώσει με το που την είδα!
- «Προσκύνησε τα πόδια της ηγουμένης σου» είπε, και μου έφερε τις τακουνάρες της στα μούτρα μου. Άρχισα να τη γλείφω ερεθιστικά κατά μήκος, τις γάμπες και τις μπουτάρες της, ανεβοκατεβαίνοντας αργά αλλά δοκιμάζοντας με τη γλώσσα μου αυτά τα πόδια, που έκαιγαν σαν φωτιά και ήταν τόσο βελούδινα στην αφή.. Επικεντρώθηκα στο πάνω μέρος του ποδιού της χωρίς να της βγάλω τα ψιλοτάκουνα.
Με ξάπλωσε ανάσκελα και καβάλησε το πρόσωπό μου, ρωτώντας με
- «Την έχεις κάνει την προσευχή σου? Για άρχισε να λες να δούμε αν την ξέρεις καλά…» ενώ έτριβε στο στόμα μου το βρακάκι της. Ένιωθα το μουνάκι μέσα από το ύφασμα να καίει, μύριζε πολύ όμορφα… Ξεκίνησα και καλά να προσεύχομαι, ενώ η γλώσσα μου έτρεχε στα πλαϊνά από το μπουτάκια της, λίγο πριν τα μουνόχειλα… και αυτό όπως είδα την τρέλαινε!
- «Πιο δυνατά δεν ακούω!» έσκουξε και άρχισε να με χαστουκίζει!
Αιφνιδιάστηκα από το ξύλο και τα μάγουλά μου έκαψαν!
- «Πάμε να σε σταυρώσω τώρα, άπιστε!» και με τράβηξε βίαια όρθιο, στον εντοιχισμένο σταυρό, με το πρόσωπο στο τοίχο. Μου έβαλε τις χειροπέδες στα χέρια και παίρνοντας το μαστίγιο με τις ουρές άρχισε να με χτυπάει στα κωλομέρια δυνατά.
- «Παρακάλα με και προσευχήσου να σε λυπηθώ!»..
Πονούσα και προσευχόμουν δυνατά, ενώ αυτή το απολάμβανε! Τότε σε μια ανύποπτη στιγμή μεταμορφώθηκε η συμπεριφορά της, κόλλησε το σώμα της πίσω μου, και άρχισε να τρίβεται πάνω μου! Ένιωσα το χέρι της από κάτω να μου χουφτώνει τ’ αρχίδια και αργά να χαϊδεύει ηδονικά τον πούτσο μου, που είχε αρχίσει μετά το ξύλο να καυλώνει πάλι δυνατά.
Ένιωσα το στόμα της πάνω στη πλάτη μου και στη μέση μου, στα κωλομέρια εκεί που είχαν πέσει τα χτυπήματα, και μου έδινε φιλιά! Πέρασε σαν φίδι το σώμα της μπροστά μου, και συνέχισε να με φιλάει, τώρα στο λαιμό και στα μάγουλα.. Κοιτώντας με στα μάτια..μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη, και μετά νιώθοντας την ανάσα της καυτή να μου ψιθυρίζει…
- «Μπράβο..αν λες καλά τη προσευχή σου… θα σου δίνω φιλάκι»!!
Είχα τρελαθεί από τη γλύκα και ενώ συνέχιζε να με φιλάει στο στήθος.. απότομα ένιωσα να μου δαγκώνει τις ρώγες με δύναμη! Ούρλιαξα!
Άλλαξε στάση και αγρίεψε!
«Για να δούμε και το κωλαράκι σου..αν είναι ανοιχτό»! και ανοίγοντας τα κωλομέρια μου, γονάτισε και έφτυσε την κωλοτρυπίδα!
Με άφησε έτσι δεμένο και πήγε στο κομοδίνο, πήρε το στραπόν και το φόρεσε αργά, αισθησιακά, κουνώντας καυλιάρικα τις ποδάρες της.
Κοιτάχτηκε λιγάκι στον καθρέπτη, φτιάχνοντας τη στολή της και ήρθε κοντά, έβγαλε τις χειροπεδες και με ξάπλωσε το κρεβάτι. Δεν άντεξα πάλι και έπεσα με τα μούτρα στις ποδάρες της! Έγλειφα όπου έβρισκα τώρα, και είδα πως φτιάχνονταν όταν επικέντρωνα το γλείψιμο πίσω από το γόνατό της και στα δαχτυλάκια της. Άρπαξε το πλαστικό καυλί και το κάρφωσε στο στόμα μου. Την τσιμπούκωσα λίγη ώρα και πήγα να τη γλείψω ξανά εκεί κοντά στο μουνάκι και στο μπουτάκι της ανάμεσα… βόγγηξε από την καύλα!
Με ξάπλωσε ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια και καθισμένη πάνω στο κρεβάτι έβαλε gel πάνω στο strapon και στην κωλοτρυπίδα μου. Πολύ αργά άρχισε να το πιέζει προς τα μέσα και προσεχτικά μπήκε χωρίς να με πονέσει πολύ. Ξεκίνησε να με γαμάει κουνώντας τη λεκάνη της, ενώ έκανε ένα μαγικό αυτή τη φορά! Έφτυσε το πούτσο μου από ψηλά και με το δεξί της χέρι μου ξεκίνησε handjob αργό και ηδονικό… ένιωθα τη μουσκεμένη παλάμη της όση ώρα με γαμούσε και ο πούτσος ήταν σαν πέτρα! Τη σταμάτησα μετά από λίγο γιατί θα τελείωνα!
Σηκώθηκε, χωρίς εγώ ν’ αλλάξω στάση και στήθηκε στα γόνατά της. Άρπαξε τα πόδια μου και ξαναμπήκε μέσα μου! Κουνούσε τη λεκανούλα της πολύ καυλιάρικα και κοιτούσε στο καθρέπτη αυτό που έκανε.. Ξάπλωσε πάνω μου, και άρχισε παιδιά να με φιλάει στα μάγουλα και στο λαιμό, πολύ γλυκά… καμιά φορά και πεταχτά στα χείλη.. και χαμογελούσε, χωρίς να σταματάει να με γαμάει! Είχε πάθει κόλλημα με τον καθρέπτη, την καύλωνε! Με παρότρυνε να κοιτάζω και εγώ! Αγκάλιασα με τα πόδια μου το σώμα της και επιτάχυνε γεμίζοντάς με φιλιά! Το θέαμα μ’ αυτό το θεϊκό πιπινάκι, σ’ αυτή τη στάση, μ’ αυτή τη στολή… τη σταμάτησα και πάλι… δεν άντεχα…
Σηκώθηκε, έβγαλε το στραπον, το στριγκάκι της και ήρθε να καθίσει πάνω στο στόμα μου!
«Γλείψε την ηγουμένη σου, που σε ευλογάει με το μουνάκι της!» μου φώναξε και άρχισε να τρίβεται πάνω στη γλώσσα μου.
«Χώστη βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα μου γρήγορα!»…και σχεδόν μη μπορώντας να αναπνεύσω την έγλειψα στην τρυπούλα της που ανοιγόκλεινε!
Της ζήτησα, όπως και την προηγούμενη φορά, να με ποδοπατήσει (άλλωστε το βάρος της είναι ιδανικό για τέτοια παιχνίδια). Τι φοβερή αίσθηση τα πατουσάκια της στο trampling! Και να τη χαζεύω από το καθρέπτη! Δε χορταίνονται τα πόδια της!
Το κατάλαβε ότι είχα τρελαθεί με τις ποδάρες της και ξεκινήσαμε εκείνη τη στιγμή κάτι παιχνίδια που ήταν όλα τα λεφτά! Κάθισα γονατιστός στο κρεβάτι και αυτή ανάσκελα μπροστά μου, να με μαλακίζει με τα πατουσάκια της! Τα πόδια της δούλευαν σαν χέρια! Τα ένιωθα στεγνά και έφτυσε πάνω στα πατουσάκια και στο πούτσο μου (που πονούσε από την καύλα). Πέρασε τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών της στο πάνω μέρος του πέους και τα υπόλοιπα από κάτω, αγκαλιάζοντας όλο το κορμό ανάμεσα στα καλοβαμμένα δάχτυλά της. Με μαλάκιζε αργά, και εγώ χάζευα τη μουνάρα της μπροστά μου! Κοιτούσε με ένα διαβολικό χαμόγελο και με χάιδευε τώρα με τα πόδια της παντού. Είχα ψοφήσει και ξάπλωσα στο κρεβάτι ανάσκελα… Δε σταμάτησε..συνέχισε το footjob με τα πατουσάκια της ξαπλωμένη και αυτή κάθετα δίπλα μου!
Αγρίεψα, σηκώθηκα, άρπαξα τα πόδια της ψηλά, τη λεκάνη της στα ουράνια, και έπεσα με τα μούτρα σε ένα ξέφρενο γλειφομούνι που την αιφνιδίασε λιγάκι. Γύρισε το πρόσωπο της στο καθρέπτη και βογγούσε, η γλώσσα μου χώνονταν μια στο μουνί και μια στο κωλαράκι..ενώ είχε τα πόδια της ενωμένα και τεντωμένα πάνω από το κεφάλι της!
Πραγματικά από τις τελειότερες ποδολαγνείες που έχω ζήσει! Έπεσα ελαφρά πάνω της και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, στα μάγουλα και πίσω από τα αυτιά… (σκέφτηκα να της πω να κάνουμε εκείνη τη στιγμή και κανονικό πρόγραμμα αφού ήθελα σαν τρελός να μπω μέσα της)…
Με τράβηξε από τα μαλλιά δυνατά και με ξάπλωσε πάλι στο κρεβάτι, συνεχίζοντας τη ποδομαλακία!
Σχεδόν θα έχυνα….
«Πάμε στο μπάνιο γρήγορα! Πάμε να σε αγιάσω με το νεράκι μου» μου φώναξε, και αστραπιαία, μόλις πεταχτήκαμε μέσα έχυσα, ενώ αυτή μου πετούσε την καυτή golden rain στα μούτρα μου, και τα πόδια της έτρεμαν στηριζόμενα στα διάφανα ψιλοτάκουνα της!
Είχα ψοφήσει, και με ρώτησε δυο φορές αν είμαι καλά!
Γέλασα και την ευχαρίστησα. Είναι πολύ άνετη κοπέλα, και λέει καμιά κουβέντα μετά, χωρίς να βγει ψυχρά από το δωμάτιο. Έτσι, κάνει τις στιγμές αυτές λιγάκι πιο ανθρώπινες και φυσιολογικές.
Συμπερασματικά… τρελό πιπινάκι η Αλίκη, από τις καλύτερες στην ποδολαγνεία (που έχω δοκιμάσει εγώ τουλάχιστον).
Ακούραστη και πρόθυμη, δεν σε ξεπετάει στο δωμάτιο, αλλά προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να φύγεις ευχαριστημένος.
Σίγουρα θα δοκιμαστεί και ένα κανονικό πρόγραμμα (όπως δοκίμασα και την Μπέτυ και είπα το δεσπότη Παναγιώτη….)
Ελπίζω να μη σας κούρασε η κριτική μου και να μην προκάλεσα την αισθητική σας.. (Μ’αρέσουν πολύ οι κριτικές των translover69 και maletsouli, αφού συντασσόμεθα των ίδιων σεξουαλικών προτιμήσεων.. χωρίς αυτό να σημαίνει πως υιοθετούμε αποκλειστικά και μόνο αυτές)..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού