Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 70 10
Sex Studio 85689
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παρασκευή βράδυ και αφού έχω γυρισει την μισή αττική με το φιλαράκι μου, και δεν έχουμε βρεί κάτι αξιόλογο, αποφασίζω να δοκιμάσω κάτι σε σχιστομάτικο, που το είχα μαράζι.
Στο μαγαζί 2 κοπέλες, η τσατσα μας τις παρουσιάζει, αλλα εγώ είχα΄βάλει πλώρη για το σχιστομάτικο. Κόσμο δεν είχε όποτε σε 3 λεπτά το κορίτσι ενεφανίστει. Ψιλή, όμορφη, με πιασίματα, μιρκό και αδύματο βυζάκι, αλλά απίστευτη ρόγα. Μπαίνει μέσα, γδύνεται, ευγενική, συστηνόμαστε και με καβαλάει, τριβόμενη λίγο πάνω μου. Αυτά ήταν τα προκαρτικά. ψιλοξενερώνω, αλλά τι να κάνουμε. Μου περνάει στο ημιπεσμένο μου εργαλείο την καπότα, και ξεκινάει μια πολυ καλη πίπα. Χουφτώματα ελέυθερα, αν και δάκτυλο δεν βάζω. πίσης δεν γλύφω, οπότε δεν ξέρω πιθανή αντίδραση. Σε κάνα 2λεπτο με καβαλάει και άρχισε να χοροπηδάει σαν αγρήμι. Την σταμάτησα, αλλάξαμε σε ιεραποστλικό, και μετά στα 4. Από συμμετοχή υπερ του δέοντος ικανοποιητική.
Της ξαναζήτησα πίπα, (μου άρεσε πολύ), αλλάζει καπότα και ξαναξεκινάει τρομπόνι, οπότε ήρθε και το τέλος. Συνολικά κάνα 20λεπτο έκατσε μέσα. Την ταλαιπώρησα λίγο, αλά και εκείνη μου είπε οτι δεν ήταν τόσο καλή γιατί είχε φάει μισή ώρα πριν. Εγώ πάντως έμεινα ικανοποιημένος.
Δεν ξέρω αν θα πάω άλλη φορά, αλλά αξίζει πάντως μια επίσκεωη.
Υ.Γ. Αν είναι αυτή Γιαπωνέζα, ο Σημίτης είναι ο ΜΑο Τσε Τουνγκ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού