Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295467
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από κατάθεση στο βριλησσού 60, είπα να ρίξω μια ματιά και στα υπόλοιπα στούντιο της βριλησσού μιας και ο στόχος ήταν η Πένυ. Η ώρα όμως ήταν 24:00 είχαν όλα αλλαγή της βάρδιας. Έτσι κατηφόρισα μέχρι το 36. Μου ανοίγει ένας πολύ ευχάριστος τύπος και περιμένω στο σαλόνι ενώ ακούω την Πένυ να φωνάζει μέσα από κάποιο δωμάτιο καθώς ευχαριστεί άλλον συναγωνιστή. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι αν θα μπορέσω να ρίξω και 2η κατάθεση μιας και δεν είχαν περάσει ούτε 15' από την 1η. Έρχεται και η Πένυ με πολύ νάζι και μαύρα εσώρουχα. Έχει λεπτό κορμάκι και σιλικονάτα βυζιά. Μου λέει 2 κουβέντες, δεν ήθελε και πολύ να με πείσει. Πέρνω το απλό κ περνάω στο δωμάτιο. Δεν είχε ντους αλλά μόνο νυπτήρα. Μετά από λίγο έρχεται η Πένυ και αρχίζει το ματς.
Γδύνεται με αισθησιακές κινήσεις ενώ εγώ τη χουφτώνω και έρχεται στο κρεβάτι. Κοιτάζει το μέγεθός μου και αρχίζει τις φιλοφρονήσεις. Έχω ήδη ερεθιστεί και ενώ σκέφτεται να φορέσει την καπότα με το στόμα (πράγμα αδύνατο) το κάνει και με τα 2 χέρια τεντόνωντας το λάστιχο. Πολύ καλό στοματικό με φτυσίματα και περιποίηση @@ αλλά και τίμιες προσπάθειες deepthroat (έχει και ring στο γλωσσίδι). Μετά ιεραποστολικό και προστυχόλογα καβλώνοντάς με το ring στη γλώσσα. Γυρνάει στα 4 αλλά σπάει λίγο τη μέση να μην είναι πολύ εύκολη η διείσδηση, αλλά εγώ δε πτοούμαι. Σφυροκόπημα για λίγη ώρα και της λέω να μου τραβάει τα @@ για να φτιάχνομαι. Η κορύφωση δεν πλησιάζει και συνεχίζω και άλλο σφυροκόποημα βάζοντας λίγο το δαχτυλάκι στο κ@λοτρυπίδι της Πένυς και μετά από λίγο τελιώνω.
Στο τέλος μου λέει πως συνήθως φωνάζει περισσότερο, αλλά στην περίπτωσή μου ζοριζόταν λόγω μεγέθους και δεν ήταν τόσο εκδηλωτική. Μια χαρά ήταν και συνιστάται!!!
Δεν έχω κάνει άλλες κριτικές και η βαθμολογία θα μπορούσε να είναι υψηλότερη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού