Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 113 10
Sex Studio 199294
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με την καινούργια χρονιά γράφω και εγώ την πρώτη μου κριτική (αν και καιρό μέλος) επειδή πιστεύω πως στις μέρες κρίσης είναι καλό και εγώ έστω και λίγο να βοηθήσω με τις κριτικές άλλους συναγωνιστές.
Λοιπόν βόλτα στα σπιτάκια της κασσάνδρας κάτα τις 4μιση το απόγευμα αλλά ήθελα να δω και τις επόμενες βάρδιες έκανα μια βόλτα γύρω και τελικά επέλεξα την Αλεξάνδρα (πριν ήταν στο στο 4πάνω).Η τσατσά ίσα που μιλούσε ελληνικά αλλά πολύ ευγενική. Βγαίνει η Αλεξάνδρα και μια Ράνια νομίζω. Επιλέγω Αλεξάνδρα και πρόγραμμα με μασαζ. Μελαχρινή κοπέλα 20άρα και παλαβή μέτριο βυζάκι και καλό πισινούλη. Στο δωμάτιο ήρθε σε 10 λεπτά. Ήταν πολύ ορεξάτη πολύ καλό καραμέλωμα και προκαταρκτικά με πρόστυχες ματιές. Στην συνέχεια στήθηκε στο καθρέφτη στα 4 και ξεκινήσαμε δουλειά.Το τέλος ήρθε με αυτήν από πάνω σε μια τρελή ιππασία. Μιλήσαμε λιγάκι αλληλοευχηθήκαμε και πήγε να συνεχίσει.
Εν ολίγης για μια νέα κοπέλα στο χώρο μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και με λίγη προσπάθεια θα έχει καλή πορεία χωρίς βέβαια να είναι κάτι το φοβερό

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
1.350
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού