Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327279
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήθελα να κάνω μια κατάθεση σήμερα και διαβάζοντας της κριτικές των συναθλητών είπα να δοκιμάσω την Εμμανουέλα.
Η επίσκεψη έγινε κατά τις 18:00 δηλαδή στα τελειώματα της βάρδιας της και στο studio να έχει αρκετό κόσμο. 3 δωμάτια γεμάτα και 4 άτομα περιμέναμε να δούμε την κοπέλα.
Η κοπέλα είναι περίπου στο 1.70 με λεπτό σώμα και τεράστιος βύζους για πολλά παιχνίδια μαζί τους. Έχει ένα σκουλαρίκι στο πάνω αριστερό χείλος και ένα Tatoo χαμηλά στην κοιλία. Εμφανίστηκε έκανε την κλασική βόλτα να την δούμε και μας συστήθηκε ως Εμμανουέλα η καυλιάρα.
Μπήκα στο δωμάτιο παίρνοντας πρόγραμμα με όλα μέσα εκτός από τζακούζι και anal που γενικά δεν κάνει η κοπέλα από ότι μου είπε. 100e το κόστος.

Μετά από αναμονή μισής ώρας έρχεται το μωρό και μπαίνουμε να κάνουμε ντουζάκι όπου διαπιστώνω ότι λείπει το τηλέφωνο από την μπαταρία με πιάνουν κάτι γέλια και της λέω αυτό είναι τραγικό γέλασε και αυτή και πλυθήκαμε με το λάστιχο Κουλ

Στα του στίβου τώρα το μασαζάκι που μου έκανε ήταν μέτριο εγώ θα ήθελα να μου κάνει ένα body to body αλλά δεν τα βρήκαμε ( κρίμα γιατί ήθελα να τρίβει της βυζάρες πάνω μου). Μετά ξεκινάει μια αερόπιπα όπου την σταματάω κατεβάζω το πετσάκι και της λέω ας δοκιμάσουμε ξανά τώρα. Εκεί είναι που ξενέρωσα καθώς είχα καιρό να πονέσω από πίπα τόσο πολύ. Πολύ δόντι ρε παιδί μου!
Την ξανά σταματάω και της λέω - Σε παρακαλώ μην χρησιμοποιείς τα δόντια σου μωρό μου γιατί με πονάς και δεν το ευχαριστιέμαι καθόλου.
Της εξήγησα πως θέλω να μου κάνει πίπα τελειώνοντας την περιγραφή με ένα σε παρακαλώ πολύ και ξεκίνησε μια αξιοπρεπής πίπα όπως την ήθελα βαθεία και υγρή και όταν με ρώτησε αν μου αρέσει της είπα σε ευχαριστώ τώρα το κάνεις πολύ καλά εκεί έγινε πιο παθίαρα και άρχισε και κάτι deep throat... Το κουμπί της μάλλον είναι η ευγενική συμπεριφορά από ότι κατάλαβα.

Στο σεξ κάναμε 2 στάσεις ανέβηκε από πάνω και άρχισε να κουνιέται ενώ είχα της βυζάρες της για θέα και ιεραποστολικό όπου είχε πολλά φιλάκια στο πρόσωπο και έπειτα στο στόμα.
Η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή με αρκετό πάθος με αποκορύφωμα όταν άνοιξε τα πόδια της με κάλεσε με το όνομα μου και με πρόσταξε να την σκίσω.
Εκεί ήρθε και το τέλος. Ακολούθησε αγκαλίτσα 2-3 λεπτών με συζήτηση για το τη κάναμε στο ρεβεγιόν.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος αλλά την ιδρώνει την φανέλα η κοπέλα και τα αξίζει τα λεφτά της. Μετά από τα Iso του Τζο και Karaman παίρνει την σφραγίδα approved και από μένα.

Να ρίξω και λίγο κράξιμο τώρα:
1) για την χαλασμένη μπαταρία στο ντουζ
2) Ρώτησα την τσατσά για έκπτωση 10ε στο τζακούζι και έκανε σαν προσβεβλημένη, η κοπέλα δεν είχε πρόβλημα αλλά εκεί η τσατσά ανένδοτη.
3) Σταματήστε ρε σατανόγριες να παίζετε με τα φώτα και να σκαρφίζεστε κάθε λογής σινιάλο για να κάνετε την κοπέλα να βγει από το δωμάτιο. Τα 100ε ξέρεις πως βγαίνουν; Με πούτσα αράπικη ασάλιωτη 12ωρή και καθημερινή, εγώ κάνω σχεδόν μια βδομάδα να τα μαζέψω...Σεβαστείτε μας!!! Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Spacelordmf
Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού