Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327280
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Fuck yeah!!!!

Εμμανούελα = ξανθιά εργάτρια του σεξ, σεξοβόμβα, υπέροχο σεξ απίλ, φατσάρα, μοντελίσιο κορμί με λίγο έξτρα παραπάνω κιλά (όσοι με παρακολουθείτε τι γράφω θα καταλάβετε νομίζω) και 2 τεράστιες βυζάρες, δηλώνει πως είναι μισή από Ελλάδα κ μίση από Κύπρο.
Κεφάτη, γεμάτη θετική ενέργια και τρομερή συμμετοχή σε κάνει να νιώθεις υπέροχα με τα διάφορα που λέει. Σε αυτό βοηθάει η τρομερά καυλιάρικη girlie φωνή της.

Σε κοντινότερη εξέταση το σώμα της είναι σχετικά αγύμναστο, ηλικιακά την έκανα στα late 20s - early 30s, τα βυζιά της είναι τεράστια έχουν μέτρια σχέση με το νόμο της βαρύτητας είναι μαλακά αλλά δεν δείχνουν άσχημα και έχουν απίστευτο βάρος! Δεν θα γράψω τις λεπτομέριες που προσέχω πάντα γιατί θα χαλάσω την ωραία εικόνα που δεν γίνεται να χάσει η συγκεκριμένη κοπέλα.

Τρίφτηκε ολόκληρη πάνω μου στην αρχή κ μου έκανε καλή πίπα, στο γαμήσι φουλ συμμετοχή, φουλ ομιλία. Δεν μπόρεσα ουσιαστικά να την γαμήσω γιατί ήμουν έτοιμος να χύσω πάρα πολύ γρήγορα. Έμεινε κάποια ώρα μετά το τελείωμα κ μου έλεγε διάφορα, πηγαίνω στις πουτάνες περίπου 6 χρόνια και πρώτα φορά συναντάω κάποια που μιλάει τόσο πολύ, χωρίς να θέλω να πω πως είναι κακό, κάθε αλλό.. μου φαίνεται περίεργο πάντως. Πέρασα ωραία κ θα ξαναπήγαινα άνετα.

Νομίζω ότι έχω κάνει high score Μ.Ο. κριτικής Χαμόγελο

Μπράβο Εμμανουέλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού