Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χαίρετε συναγωνιστές

Μετά την αναγνωριστική βόλτα της 23/12, ακολούθησε χθες η δοκιμή του τεμαχίου με το όνομα Εμανουέλλα στο γωνιακό στούντιο έναντι του πάρκινγκ του city gate.

Άφιξη στις 20:20.Το πάρκινγκ στην περιοχή (προφανώς) είναι πανεύκολη υπόθεση.Ανέβηκα τα φημισμένα σκαλιά, επέλεξα το απλό πρόγραμμα των 40έψιλον και μετά απο αναμονή ενός 15-20λεπτου μέχρι να εξυπηρετηθούν οι προηγούμενοι συναγωνιστές, εισήλθα στο ομολογουμένως ωραίο δωμάτιο,το οποίο διέθετε μεταξύ άλλων,καναπέ,χτιστό κρεβάτι και ντουζιέρα.Μοναδικά μειονεκτήματα ο πολύ κόκκινος φωτισμός και η ελαφρώς αυξημένη θερμοκρασία.

Ξεντύθηκα,περίμενα λιγάκι κ τσουπ σκαει μύτη η Εμανουέλλα με το ίδιο κέφι κ καλή διάθεση που έχει κ στο σαλόνι.Ελληνοκύπρια δηλώνει κ όντως τα ελληνικά της στέκονται σε ανάλογο επίπεδο.
Μια παρένθεση εδώ για περιγραφή της κοπέλας:

1,70 με μέτριο προσωπάκι,καυλιάρικο όμως,ξανθιά με μεσαίο-καθημερινό κώλο κ πόδια.
Αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι το φοβερό στήθος της,ευμεγέθες κ εντυπωσιακό,με αποτέλεσμα ενώ αντικειμενικά το συνολικό πακέτο της εμφάνισης δεν είναι κάτι σπουδαίο,οι extreme βυζάρες ξυπνούν κ ναρκωμένο.Κ το καλύτερο?Είναι φυσικό.Εμενα τουλάχιστον με έπεισε!Έχει πολύ ωραία μαλακή φυσική αίσθηση,όσο μαλακή πρέπει,παρόλα αυτά είναι στητό κ με ωραίο σφαιροειδές σχήμα.

Επι το έργον λοιπόν.Μπήκε το μωρό ευδιάθετο,ξάπλωσε κάθετα επάνω μου για να έχει τις βυζάρες σε απόσταση αναπνοής κ μετά με διάφορα προκαταρκτικά σα βυζομασάζ κάτι,λίγη χειρογλυκάνη κ φιλιά στο στόμα κ στο λαιμό,αφού με είχε καταγκαβλώσει μου πέρασε την καπότα και ξεκίνησε την πίπα, η οποία όμως δεν ήταν καλή.Μετά απο παρατήρηση μου για προσοχή με τα δόντια έγινε απλώς αξιοπρεπής.Καθ όλη τη διάρκεια ήταν δεκτική σε δάκτυλα,φιλιά κλπ.

Μετά απο την πίπα αυτομάτως ανέβηκε στο εργαλείο, πρώτα πρόσωπο με πρόσωπο κ έπειτα ανάποδα reverse cowgirl όπως λένε στο χωριό μου, όπου σε διάφορες παραλλαγες σε κάθε στάση με καβάλησε με πολλή ενέργεια κ πάθος,με σχεδόν αποκλειστικά δικές της κινήσεις χτυπιόταν ανελέητα πάνω στο καβλί μου.Στα όρια της υπερβολης η συμμετοχή,fake ή real δεν ξέρω,πάντως η προσπάθεια ήταν εκεί!

Όπως ήταν γυρισμένη ανάποδα απο πάνω μου, γυρναέι στο πλάι,όπου τη σφυροκοπάω με θέα στον καθρέπτη τα υπέροχα βυζιά της τα οποία δε χόρταινα να χουφτώνω καθ όλη τη διάρκεια της πράξης,πραγματικά μαγνητίζουν το βλέμμα και τα χέρια κ αφού βαρούσα κ βαρούσα, τη γυρνάω σε ιεραποστολικό για την τελική ευθεία όπου μετά απο ελάχιστο χρόνο έχυσα.

Στη συνέχεια καθίσαμε αρκετούτσικη ώρα στο κρεβάτι όπου με διασκέδασε με χαδάκια κ κουβεντούλα κ αφού πλύθηκε κ με φίλησε, αποχώρησε.

Εν κατακλείδι λοιπόν:
Εμφάνιση αξιοπρεπής με βυζούμπες που θα συγκινήσουν κάθε βυζολάγνο.
Τεχνική επίσης σε αξιοπρεπές επίπεδο.
Πολλή ενέργεια,κέφι κ καλή διάθεση,στυλάκι μεταξύ PSE κ GFE.
Πολύ βυζί κ πολλή ενέργεια λοιπόν συνθέτουν ένα τελικά ωραίο αποτέλεσμα.
Δεν είναι η κορυφαία περίπτωση που θα με κάνει να τη συστήσω ανεπιφύλακτα,είναι ωστόσο σίγουρα πάνω απο το μέσο όρο.Αν σας γκαβλώσει στο σαλόνι,θα συνεχίσει να σας γκαβλώνει κ στο δωμάτιο.Τέλος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
o mikros toumpanistis
Μέλος
Εγγραφή:
3 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
8
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού