Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295431
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πριν σας περιγράψω τι έγινε στην συγκεκριμένη συνάντηση θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα από τη Θεογονία του Ησιόδου. Πρώτα απ' όλα υπήρχε το Χάος. Μετά η Γαία η ευρύστερνος και μετά...ο Έρως-Πέννυ. Ο ωραιότερος από τους αθανάτους!!! Ο ευφραίνων με τη γλυκύτητα του, θεούς και ανθρώπους!!!
"...και ο Έρως-Πέννυ που είναι ο ωραιότερος ανάμεσα στους αθάνατους θεούς, που λύνει όλα τα μέλη των αθανάτων και των ανθρώπων και δαμάζει στα στήθια την καρδιά και το μυαλό τους!!!" γράφει στο κείμενο του ο ποιητής.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'
Είσοδος λοιπόν στο ίδρυμα αυτό, αργά το πρωί της Τετάρτης (αξημέρωτα). Μικρή αναμονή στο σαλόνι ώσπου να εμφανιστεί η Πέννυ. Φορούσε ένα άσπρο μικροσκοπικό εσώρουχο από κάτω, μόνο μια μικρή μωβ γραβάτα από πάνω, ενώ μια στενή λευκή κορδέλα στεφάνωνε το μέτωπο της. Ήρθε μπροστά μου με το γνωστό ναζιάρικο της στυλ κι αφού με χαιρέτησε (εξ επαφής!) μου είπε πως θα έπρεπε να περιμένω λιγάκι γιατί εκείνη την στιγμή όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β'
Όση ώρα περίμενα στο σαλόνι τριγυρνούσαν στο μυαλό μου τα λόγια αυτά του Ρωμαίου: "Ω, αυτή μαθαίνει τους πυρσούς να λάμπουν! Κάλλη ακριβά για χρήση, πολυτέλεια για τη γη! Χιονάτο περιστέρι ανάμεσα σε κόρακες, έτσι φαίνεται αυτή ανάμεσα στις άλλες! Κι ο ήλιος που όλα τα θωρεί, δεν είδε ακόμη ταίρι της αφότου εχτίστη η γη!!!"

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ'
Είσοδος λοιπόν στο δωμάτιο. Λίγα λεπτά αργότερα μπαίνει κι η Πέννυ. Περιπτύξεις στα όρθια και στη συνέχεια ορμάμε στο κρεβάτι.Φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα κι η παράσταση αρχίζει! Περιποίηση του...σπαθιού και αρκετή ενασχόληση με την γύρω περιοχή, με κορυφαίες στιγμές το ρούφηγμα των @@ που τόσο με συγκλονίζει!!! Νομίζω πως δε χρειάζεται να βαθμολογήσω τα προκαταρκτικά της. Μαντεύετε όλοι το βαθμό.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ'
Η ζωή μου άλλαξε Πέννυ, χάρις σε σένα! Ξύπνησα απ' το τίποτα στο οποίο βρισκόμουνα τόσα χρόνια και μπήκα σ' ένα όνειρο που δε θέλω να το χάσω. Και το όνειρο αυτό είσαι εσύ!!!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε'
Αν σας πω ποια ήταν η πρώτη στάση θα σας πω ψέματα. Μου είναι αδύνατον να τη θυμηθώ αυτή την στιγμή. Η συνέχεια όμως ήταν καθηλωτική ή μάλλον για την ακρίβεια ήταν...ανορθωτική! Σεξ μπροστά στον νιπτήρα (με καυλωτικά κοιτάγματα στον καθρέπτη), μετά στην καρέκλα και στη συνέχεια επιστροφή στο κρεβάτι (ανάσκελα) όπου και ήρθε το τέλος με την Πέννυ να χοροπηδάει πάνω στο...κοντάρι μου! Ένιωθα σαν κολυμβητής σε έναν απέραντο και ατελείωτο ωκεανό ηδονής...

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ'
Όπως λέει κι ο Γουΐλ "Alex Hitch" Σμιθ: "η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που η Πέννυ μας κόβει την ανάσα!!!"
Μία στιγμή, δύο στιγμές... Όχι δε θα σας αποκαλύψω αυτόν τον αριθμό. Είναι μυστικός.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η'
Χαλάρωμα με χάδια και συζήτηση για λίγα λεπτά (μιας και ήμασταν μόνοι μας εκείνη την ώρα στο στούντιο) και η Πέννυ σηκώθηκε για να φύγει.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ'
Θυμηθείτε τα λόγια του Δράκουλα από την ομότιτλη ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα: "The luckiest man who walks on this earth, is the one who finds Penny's love!!!"
Συμφωνώ με την φράση αυτή τόσο, όσο συμφωνούμε στο ότι ο ήλιος ανατέλλει από την Ανατολή κι ότι δύει στη Δύση. Αν και κατά βάθος πιστεύω πως συμφωνούμε όλοι μας ΚΑΙ με τα λόγια αυτά του Κόμη Δ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι'
Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος. Ενώ ετοιμαζόταν να βγει απ' το δωμάτιο, της είπα πως ήταν πολύ ωραία η γραβάτα που φορούσε. "Σου αρέσει;" με ρώτησε. "Πάρα πολύ" της απάντησα. Τότε ήρθε προς το μέρος μου, στάθηκε μπροστά μου, έβγαλε τη γραβάτα απ' τον λαιμό της και την πέρασε στο δικό μου!!! "Στην χαρίζω, είναι δικιά σου" μου είπε. Μου έδωσε ένα γλυκό φιλί και μετά...μετά ξύπνησα απ' το νερό που έριχνε στο πρόσωπο μου (με τον κουβά) η κυρία Χ για να μπορέσει να με συνεφέρει... Από εκείνη την ώρα έχω τη γραβάτα αυτή της Πέννυς στο σπίτι μου και την προσέχω σαν το πολυτιμότερο φυλαχτό!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως τυχόν προτάσεις για την αγορά της ΔΕΝ γίνονται δεκτές. ΔΕΝ ανταλλάσω αυτήν τη γραβάτα, ούτε για όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το χρυσάφι του κόσμου!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
"Οι γενεές των ανθρώπων διαδέχονται η μία την άλλη όπως αλλάζουν τα φύλλα των δένδρων..." έχει γράψει ο Όμηρος. Το μόνο που παραμένει ίδιο και αναλλοίωτο στο πέρασμα αυτό του χρόνου είναι η Θρησκεία μας που δεν αλλάζει ποτέ: ΠΕΝΝΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Υ.Γ. Η βαθμολογία είναι η μεγαλύτερη επιτρεπτή για rookie...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Kingdom of Thanos
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού