Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143049
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συννεφιασμένο πρωινό με γλυκό καιρό και επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα. Υπάρχει βέβαια ένα θέμα με το parking το οποίο είναι ανετότατο μεν, αλλά ειδικά αν έχεις αμάξι με διακριτικά βγαίνεις κάρτα, μια που η λεωφόρος περνά ακριβώς από μπροστά του. Η λύση είναι απλή βέβαια, παρκάροντας πίσω στο χώρο του Α΄ τελωνείου και με 5λεπτο ποδαρόδρομο περνώντας μπροστά από τη ΦΑΕ φτάνεις στο χώρο.

Μπαίνοντας η μαντάμ μου αναγγέλλει την Εβελίνα. Πρόκειται για μια όμορφη κοπέλα εκ Ρουμανίας, 20 ετών με σώμα μοντέλου, ψηλή και με σφιχτό κορμί, πεταχτό κολαράκι και στητό, σκληρό, φυσικό και πανέμορφο στήθος, 3αρι περίπου δένοντας αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα της. Από υπηρεσίες κάνει τα πάντα και οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ το απλό και φτάνουν έως 100 ευρώ πρωκτικό με ακάποτο, 130 τζακούζι αλλά το ωραίο είναι, ότι είναι σε διαπραγμάτευση με την μαντάμ. Εγώ λοιπόν πέρασα με 40 ευρώ για 15 λεπτά (δικό μου πρόγραμμα).

Πράγματι σε λίγο η κοπέλα μπαίνει στο δωμάτιο με χαμόγελο. Αφού ξεκαθαρίζω αμέσως τη θέση μου ότι κουμάντο στο 15λεπτο και τη διαχείριση του χρόνου μας ανά στάση κάνω εγώ, ξεκινάμε με προκαταρκτικά χαδάκια. Η λεπτή και σφιχτή κορμοστασιά της με έφτιαξαν γρήγορα και αφού περάσαμε κάνα 3λεπτο με χαδάκια ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Τα χάδια συνεχίστηκαν και εκεί, ήρθε μάλιστα από πάνω μου και είχα όλη την αίσθηση της γυμνής κορμάρας της. Μετά ήρθε η ώρα της πίπας, (πέρασμα προφυλακτικού), η οποία ήταν πολύ βαθιά ενώ ταυτόχρονα δεν σταμάτησα να χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα της. Συνέχεια λοιπόν από πάνω, όπου έβαλε λίγο σάλιο στο σφιχτό της μουνάκι, με πάρα πολύ καλή συμμετοχή από μέρους της. Μετά την έστησα πισοκολιτά βάζοντας το μαξιλάρι στην κοιλιά της ώστε να σχηματίζει ιδανική γωνία, και μετά από ανελέητο σφυροκόπημα όπου δοκίμασα τις αντοχές μου ήρθε το τέλος. Gameover. Ολιγόλεπτη κουβεντούλα, φιλάκια αποχαιρετισμού και τίτλοι τέλους.

Γενικά ήταν μια απίθανη συνεύρεση που σου αφήνει μια γλυκιά αίσθηση και σε φτιάχνει τη διάθεση.

Στα συν η κοπέλα που σκίζει από εξωτερική εμφάνιση αλλά και από καταπληκτικές υπηρεσίες. Επίσης στα συν ότι τα προγράμματα ξεκινούν από τα 30 ευρώ. Στα συν και η μαντάμ που είναι ομιλητικότατη και διαπραγματεύσιμη. Ο χώρος είναι άνετος και καθαρός με μοναδική παραφωνία ένας μικρός λεκές στο σεντόνι.

Για μένα θα υπάρξουν οπωσδήποτε και επόμενες φορές και την συστήνω σ΄ όλους τους συναθλητές ανεπιφύλακτα.

Ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανα στον εαυτό μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
512
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού