Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161997
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
….πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος, της Σαμπρίνας η καρδιά είναι μια άβυσσος.


Μίνι μπουρδελότσαρκα εκτός Βαρδάρη σήμερα και η κατάληξη ήταν λίγο πολύ γνωστή εκ των προτέρων. Φτάνω λοιπόν στο λα φαμ,, ο κόπρος απ΄ έξω έλειπε, και ανεβαίνω τα σκαλιά. Με υποδέχεται η μαντάμ, με χαμόγελο όπως πάντα, και μου αναγγέλλει την Σαμπρίνα. Έκπληξη !!!!! Βγαίνει η Σαμπρίνα με νέο λουκ, κουρεμένη αγορέ, με πολύ κοντό μαλλί. Την περασμένη φορά τα είχε κουρέψει στον ώμο, και τώρα τα έδωσε και κατάλαβε. Μόλις με αντίκρισε κοκκίνισε και μπήκε σφαίρα στο δωμάτιο που περίμενε ο συναθλητής. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Νέο πρόγραμμα για ακάποτο με 70 ευρώ. Αυτό κι΄είναι έκπληξη !!!! Απαράβατος όρος βέβαια το ντους για τη υλοποίηση αυτού του προγράμματος !!!!

Με τα πολλά εγώ πήρα το απλό των 40 και πέρασα (δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις). Κάθε μέρα όμως δεν είναι γιορτή. Σε λίγο μπαίνει η Σαμπρίνα ντροπαλή σαν παρθένα στο πρώτο ραντεβού. Πρώτο πράγμα να χαμηλώσει τον φωτισμό με το dimmer. Αμέσως μετά ανοίγει το προφυλακτικό. Ωχ ! λέω από μέσα μου. Με πλησιάζει και προσπαθώ αφ΄ ενός να την κάνω κομπλιμέντο για το νέο λουκ και αφετέρου να την αγκαλιάσω. Αποτυχία και στα δύο. Με τραβάει στο κρεβάτι και περνά την καπότα στην σταφίδα σε τέτοια απόσταση που να μην μπορώ να ακουμπήσω το πρόσωπό της. Η παλιά καλή Σαμπρίνα σκέφτομαι, αλλά λέω δε γαμείς άσε να δούμε που θα το πάει. Παρόλα αυτά με την θεϊκή της πίπα με ανεβάζει και με πολύ κόπο κατορθώνω να βγάλω το βυζί της έξω από το εσώρουχο !!!!!!!! και της χαϊδεύω τις θηλές. Αυτό ήταν. Η καυλοσαμπρίνα πήρε μπρος και πλέον η πίπα γίνεται δυνατή και βαθιά. Της ζητάω από πάνω ( μάταιος κόπος), οπότε ιεραποστολικό όπου την σφυροκοπώ και δείχνει να έχει καυλώσει άσχημα. Μετά μου ζητά πισοκολητό αλλά καταλήγουμε ξανά μανά στην πίπα, όπου εκεί προέκυψε και η καλύτερη φάση και σώθηκε η παράσταση. Πολύ δυνατή πίπα και με άφησε ταυτόχρονα να χαϊδεύω τα μουνόχειλά της και την κολοτρυπίδα της. Μάλιστα το νύχι και κάτι ψιλά πρέπει να μπήκε μέσα. Εκεί δεν άντεξα άλλο και κατέθεσα, και η Σαμπρίνα συνέχισε την πίπα μέχρι να μου φύγει και η τελευταία σταγόνα του σπέρματος μου. Gameover.

Συνοψίζοντας αυτή η συνεύρεση είχε μεν κάτι το ιδιαίτερο που διασώθηκε στο τέλος αλλά δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις δύο προηγούμενες συνευρέσεις μαζί της, για τις οποίες μάλιστα έγραψα τόσο καλές κριτικές που κατακρίθηκα από μερίδα συναθλητών (ίσως όχι άδικά).

Αποχωρώντας η Σαμπρίνα μου εξομολογήθηκε ότι είχε τα νεύρα της, (όχι με μένα) και με ρώτησε αν είχα παράπονο. Αρνητική απάντηση από μέρους μου. Απ’ την σημερινή συνεύρεση κρατάω αυτό το κάτι το διαφορετικό με μια γυναικάρα που έχω συνευρεθεί πολλές φορές.

Επόμενη φορά θα υπάρξει αλλά αν είναι σαν την σημερινή ίσως να είναι και η τελευταία μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Υπηρεσίες
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
512
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού